Categorii

Vezi si alte recomandari

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34951T - Test Accessory, 4 Channel, D/A Converter with Memory, Keysight 34980A Mainframe

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34951T - Test Accessory, 4 Channel, D/A Converter with Memory, Keysight 34980A Mainframe
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
2.005,80 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL102126
Adaugă la favorite0
Descriere
Bază de conexiuni pentru convertorul D/A izolat pe 4 canale 34951A și L4451A. Bază de conexiuni detașabilă cu conexiuni de tip șurub. Suportă fir de dimensiune 20AWG, tipic pentru 100 de conexiuni sau 24AWG pentru 100 de conexiuni.
Keysight Technologies - 34951T este un accesoriu de testare cu 4 canale, convertor D/A cu memorie, destinat pentru utilizare cu mainframe-ul Keysight 34980A. Acest terminal block este proiectat special pentru adaptorul 34951A si L4451A, oferind un convertor D/A izolat cu 4 canale. Una dintre caracteristicile sale importante este terminalul detasabil, care dispune de conexiuni tip surub pentru o instalare usoara si rapida. Acest accesoriu suporta fire de dimensiuni pana la 20AWG pentru aproximativ 100 de conexiuni sau 24AWG pentru 100 de conexiuni. Cu ajutorul acestui accesoriu, utilizatorii pot beneficia de o gama larga de posibilitati de testare si de analiza a datelor, facilitand astfel procesul de troubleshoot si de optimizare a sistemelor electrice sau electronice. Keysight Technologies este recunoscut pentru calitatea si fiabilitatea produselor sale, iar accesoriul 34951T nu face exceptie. Cu o constructie solida si durabila, acest terminal block asigura performante de inalta calitate si rezistenta in timp. In concluzie, Keysight Technologies - 34951T este un accesoriu esential pentru cei care lucreaza cu mainframe-ul Keysight 34980A si care doresc sa beneficieze de functionalitati suplimentare pentru testare si analiza. Cu o interfata simpla si intuitiva, acest convertor D/A cu memorie este ideal pentru utilizarea in laboratoarele de testare si de cercetare.
Detalii produs
CL102126

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare