Categorii

Vezi si alte recomandari

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34950A - Test Accessory, Digital I/O with Memory & Counter, Keysight 34980A Mainframe

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34950A - Test Accessory, Digital I/O with Memory & Counter, Keysight 34980A Mainframe
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
16.951,95 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL96672
Adaugă la favorite0
Descriere
I/O digital de 64 de biți cu memorie și contor pentru unitatea multifuncțională de comutare și măsurare 34980A. Valori variabile ale pragurilor de la 0V la 5V. Oferă protocoale de sincronizare configurabile și memorie pentru modele. Curent de sursă/scurgere de până la 24mA. Două canale de contorizare/totalizator de 10MHz. Ieșire de ceas programabilă până la 20MHz.
Produsul KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34950A este un accesoriu de testare ce se potrivește perfect cu mainframe-ul Keysight 34980A. Acesta oferă 64 de I/O-uri digitale cu memorie și contor, permitând utilizatorilor să efectueze măsurători precise și fiabile. Cu ajutorul acestui accesoriu, utilizatorii pot seta praguri variabile între 0V și 5V, având posibilitatea de a configura protocoalele de semnalizare în funcție de nevoile lor. De asemenea, accesoriul dispune de memorie pentru modele de semnal și poate furniza/sutura curent de până la 24mA. Accesoriul 34950A dispune și de două canale de contor/totalizator cu o frecvență de până la 10MHz, precum și de un ceas programabil cu o ieșire de până la 20MHz. Cu o gamă variată de caracteristici și funcționalități, KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34950A este un accesoriu esențial pentru cei care utilizează mainframe-ul Keysight 34980A în aplicațiile lor de testare și măsurare. Produsul este perfect pentru laboratoarele de electronică, fabricile de producție sau pentru orice alt mediu în care sunt necesare măsurători precise și încredere. În concluzie, KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34950A este un produs de înaltă calitate, care vine în completarea mainframe-ului Keysight 34980A, oferind utilizatorilor posibilitatea de a efectua diverse măsurători cu acuratețe și fiabilitate.
Detalii produs
CL96672

Fișă produs

Tip accesoriu
I/O digitală cu memorie și contor
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Mainframe Keysight 34980A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare