Categorii

Vezi si alte recomandari

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34942A - Test Accessory, Quad RF Multiplexer, Keysight 34980A Mainframe

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34942A - Test Accessory, Quad RF Multiplexer, Keysight 34980A Mainframe
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
15.394,71 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL97731
Adaugă la favorite0
Descriere
Modul multiplexor Quad 1x4 de 50 ohmi pentru unitatea de comutare/măsurare multifuncțională 34980A. Comutare bidirecțională pentru semnalele de test de la curent continuu la 3GHz. Izolație înaltă și VSWR redus. Comutare de 30V, 0.5A, 10W. Conectori mini SMB de 75 ohmi.
Keysight Technologies -34942A este un accesoriu de testare care se potrivește perfect cu mainframe-ul Keysight 34980A, oferind utilizatorilor posibilitatea de a multiplexa semnale RF cu ușurință și precisie. Acest modul de multiplexare Quad 1x4 50ohm poate fi utilizat pentru semnale de test de la DC la 3GHz, asigurând o comutare bidirecțională pentru o gamă largă de aplicații de testare. Cu o izolare ridicată și un VSWR scăzut, acest accesoriu asigură că semnalele testate sunt manipulate cu precizie și fără interferențe. Conectorii mini SMB de 75ohm asigură o conexiune rapidă și sigură între mainframe și accesoriul de testare, facilitând astfel procesul de testare. Cu o capacitate de comutare de 30V, 0.5A și 10W, acest accesoriu este ideal pentru aplicații care necesită comutare de semnale RF la nivel înalt. În concluzie, Keysight Technologies -34942A este un accesoriu de înaltă calitate, proiectat pentru a lucra perfect cu mainframe-ul Keysight 34980A și pentru a oferi utilizatorilor un control precis și fiabil asupra semnalelor RF testate. Orice laborator sau industrie care are nevoie de testare precisă a semnalelor RF ar beneficia de utilizarea acestui accesoriu de testare de încredere.
Detalii produs
CL97731

Fișă produs

Tip accesoriu
Quad RF Multiplexor
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Mainframe Keysight 34980A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare