Categorii

Vezi si alte recomandari

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34941A - Test Accessory, Quad RF Multiplexer, Keysight 34980A Mainframe

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34941A - Test Accessory, Quad RF Multiplexer, Keysight 34980A Mainframe
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
19.770,22 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL93677
Adaugă la favorite0
Descriere
Modul multiplexor Quad 1x4 50ohm pentru unitatea de întrerupere/măsură multifuncțională 34980A Bi-directional switching pentru semnalele de testare de la DC la 3GHz Izolare ridicată și VSWR redus Conectori SMA de comutare de 30V, 0.5A, 10W
Keysight Technologies - 34941A este un accesoriu de testare de înaltă performanță, creat pentru a fi utilizat în combinație cu mainframe-ul Keysight 34980A. Acest modul multiplexor Quad 1x4 50ohm este proiectat pentru a permite comutarea bi-direcțională a semnalelor de test de la DC la 3GHz, oferind în același timp izolare ridicată și o mică rată de reflexie a semnalului (VSWR). Cu o putere de comutare de 30V, curent de 0.5A și o putere maximă de 10W, acest accesoriu poate manipula semnalele cu precizie și fiabilitate. Conectorii SMA asigură o conexiune solidă și ușoară cu dispozitivele de test. Acest accesoriu Keysight este ideal pentru aplicații care necesită comutarea rapidă și precisă a semnalelor RF. Indiferent dacă este utilizat în laboratoare de cercetare, de producție sau de service, modulul multiplexor Keysight 34941A va aduce un plus de eficiență și precizie în procesul de testare. În concluzie, Keysight Technologies - 34941A este un accesoriu esențial pentru cei care lucrează cu semnale RF și care doresc performanțe ridicate, precizie și fiabilitate în procesul lor de testare. Investiția în acest produs va aduce beneficii semnificative pe termen lung, contribuind la îmbunătățirea calității produselor și reducerea timpului de testare.
Detalii produs
CL93677

Fișă produs

Tip accesoriu
Quad RF Multiplexor
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Mainframe Keysight 34980A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare