Categorii

Vezi si alte recomandari

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34939A - Test Accessory, General Purpose Module, Keysight 34980A Mainframe

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34939A - Test Accessory, General Purpose Module, Keysight 34980A Mainframe
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
15.284,68 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL99181
Adaugă la favorite0
Descriere
64-canale formă A comutator de uz general pentru unitatea multifuncțională de comutare/măsurare 34980A. 64 canale formă A până la 1A, 60W. Relee cu acționare cu armatură de închidere, cu contor de cicluri de relee. Senzor de temperatură pentru condiții de supraîncălzire. Comutarea simultană a canalelor. Blocuri terminale cu șurub opționale de densitate înaltă.
Keysight Technologies 34939A este un modul de acces general destinat unității multifuncționale de comutare/măsurare Keysight 34980A. Acesta oferă 64 de canale de comutare de tip form A, cu o capacitate de până la 1A și 60W. Modulele sunt echipate cu relee armate cu închidere, cu un contor de cicluri al releelor pentru a monitoriza durata de viață a acestora. Un alt aspect important al modulului Keysight Technologies 34939A este senzorul de temperatură integrat, care detectează condițiile de suprîncălzire și protejează astfel echipamentul împotriva deteriorării. Comutarea simultană a canalelor permite o operațiune rapidă și precisă, în timp ce blocurile terminale cu șuruburi de înaltă densitate oferă o conexiune sigură și stabilă. Acest modul de testare este compatibil cu adaptorul Multicomp Pro RJ45 și este ideal pentru utilizarea alături de mainframe-ul Keysight 34980A în aplicații de testare și măsurare în laboratoare, centre de cercetare sau linii de producție. Cu o construcție robustă și fiabilitate excelentă, modulul Keysight Technologies 34939A este o alegere ideală pentru cei care au nevoie de un accesoriu de înaltă calitate pentru sistemul lor de testare. În concluzie, Keysight Technologies 34939A este un modul de uz general de încredere, care oferă performanțe superioare și funcționalitate avansată, facilitând operarea eficientă a sistemului de comutare/măsurare Keysight 34980A.
Detalii produs
CL99181

Fișă produs

Tip accesoriu
Modul de uz general
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Mainframe Keysight 34980A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare