Categorii

Vezi si alte recomandari

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34937T - Test Accessory, General Purpose Module, Keysight 34980A Mainframe

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34937T - Test Accessory, General Purpose Module, Keysight 34980A Mainframe
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
2.581,30 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL85717
Adaugă la favorite0
Descriere
Bară terminală pentru comutatorul GP 34937A și L4437A Bloc terminal detasabil cu conexiuni tip șurub Suportă o dimensiune de sârmă de până la 20AWG, tipic pentru <100 conexiuni sau 24AWG pentru >100 conexiuni.
Keysight Technologies - 34937T - Test Accessory este un modul de uz general care poate fi folosit împreună cu mainframe-ul Keysight 34980A. Acest modul este un terminal block ce poate fi conectat la switch-urile GP 34937A și L4437A. Terminal block-ul este echipat cu conexiuni de tip șurub, ce permit utilizatorului să conecteze fire de dimensiuni diferite, până la un fir de 20AWG pentru mai puțin de 100 de conexiuni sau un fir de 24AWG pentru mai mult de 100 de conexiuni. Acest accesoriu este un instrument extrem de util pentru testarea și depanarea diferitelor echipamente electronice. Reprezintă o soluție simplă și eficientă pentru conectarea și deconectarea rapidă a firelor de testare. Calitatea și precizia sunt principalele caracteristici ale produselor Keysight Technologies, iar acest modul de uz general nu face excepție. Cu o gamă largă de produse și accesorii de înaltă performanță, Keysight Technologies este un lider în domeniul instrumentelor de testare și măsurare. În concluzie, Keysight Technologies - 34937T - Test Accessory este un accesoriu de încredere, potrivit pentru testarea echipamentelor electronice, oferind utilizatorului o modalitate simplă și eficientă de a conecta și deconecta firele de testare. Este un produs de înaltă calitate, care își merită cu siguranță reputația.
Detalii produs
CL85717

Fișă produs

Tip accesoriu
Modul de uz general
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Mainframe Keysight 34980A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare