Categorii

Vezi si alte recomandari

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34937A - Test Accessory, General Purpose Module, Keysight 34980A Mainframe

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34937A - Test Accessory, General Purpose Module, Keysight 34980A Mainframe
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
12.119,42 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL91918
Adaugă la favorite0
Descriere
Comutator general cu 32 de canale formC / form A pentru unitatea multifuncțională 34980A de comutare/măsurare. 28 de canale formC, până la 1A, 60W și 4 canale formA, până la 5A, 150W. Relee cu armătură de blocare, cu contor de relee. Senzor de temperatură pentru condiții de supraincalzire. Comutare simultană a canalelor.
Keysight Technologies 34937A este un accesoriu de testare cu scop general, proiectat pentru a fi utilizat cu mainframe-ul Keysight 34980A. Acest modul oferă 32 de canale FormC/FormA pentru comutare, cu 28 de canale FormC capabile să suporte până la 1A și 60W și 4 canale FormA capabile să suporte până la 5A și 150W. Cu ajutorul acestui modul, utilizatorii pot realiza comutări simultane ale canalelor, ceea ce facilitează testarea echipamentelor sau a componentelor. De asemenea, modulul este echipat cu relee cu armatură de închidere, care oferă fiabilitate și precizie în comutările efectuate. Un alt aspect important al acestui accesoriu este senzorul de temperatură încorporat, care detectează condițiile de supraîncălzire și protejează astfel echipamentul împotriva daunelor. De asemenea, releele din acest modul sunt dotate cu un contor, pentru a monitoriza cu precizie numărul de comutări realizate. Cu o gamă largă de produse și accesorii de înaltă calitate, Keysight Technologies oferă soluții complete pentru nevoile de testare și măsurare ale clienților săi. Modulul 34937A este doar un exemplu al angajamentului companiei pentru inovație și performanță în domeniul echipamentelor de testare și măsurare. În concluzie, Keysight Technologies 34937A este un modul de testare cu scop general, cu caracteristici avansate, care îmbunătățește eficiența și precizia testelor efectuate cu mainframe-ul Keysight 34980A.
Detalii produs
CL91918

Fișă produs

Tip accesoriu
Modul de uz general
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Mainframe Keysight 34980A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare