Categorii

Vezi si alte recomandari

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34922A - Test Accessory, Armature Multiplexer, Keysight 34980A Mainframe

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34922A - Test Accessory, Armature Multiplexer, Keysight 34980A Mainframe
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
16.706,51 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL92044
Adaugă la favorite0
Descriere
Multiplexorul cu armătură cu offset termic scăzut pentru unitatea de comutare/măsurare multifuncțională 34980A are 70 de canale cu 2 fire, cu o tensiune de ±300 V, un comutator de 1 A și o curent de 2A. Poate scana până la 100 de canale pe secundă, cu configurații mixte de 2 sau 4 fire. Relee cu armătură cu blocare, cu contor de relee.
Keysight Technologies - 34922A - Accesoriu de testare, Multiplexor de Armatură, Mainframe Keysight 34980A Keysight Technologies, lider în industria echipamentelor de măsurare și testare, aduce pe piață accesoriul de testare 34922A, conceput pentru utilizare cu mainframe-ul Keysight 34980A. Acest multiplexor de armatură oferă 70 de canale cu 2 fire, cu o gamă de tensiune de ±300V și o capacitate de comutare de 1A, iar curentul de transport este de 2A. Cu o rată de scanare de până la 100 de canale pe secundă, acest accesoriu permite configurări mixte de 2 sau 4 fire, adaptându-se nevoilor tale specifice de testare. Releul cu armatură de tip latching și contorul de releu îmbunătățesc precizia și fiabilitatea măsurătorilor. Multiplexorul de armatură 34922A se remarcă prin offset-ul termic redus, asigurând stabilitate și precizie în măsurătorile tale. Indiferent de domeniul în care activezi, acest accesoriu este alegerea ideală pentru o gamă diversă de aplicații de testare. În concluzie, Keysight Technologies - 34922A - Accesoriu de testare, Multiplexor de Armatură, Mainframe Keysight 34980A este soluția perfectă pentru realizarea măsurătorilor de înaltă precizie într-un mod eficient și fiabil. Investiția în acest produs de înaltă calitate va aduce beneficii semnificative în procesul tău de testare și caracterizare a dispozitivelor electronice.
Detalii produs
CL92044

Fișă produs

Tip accesoriu
Multiplexor de armatură
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Mainframe Keysight 34980A

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare