Categorii

Vezi si alte recomandari

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34903A - Test Accessory, Switch, 20 Channel, Actuator Module, Keysight 34970A Data Logger

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34903A - Test Accessory, Switch, 20 Channel, Actuator Module, Keysight 34970A Data Logger
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
5.755,03 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL106411
Adaugă la favorite0
Descriere
Acest modul de comutare de uz general are 20 de relee independente cu un singur pol, două arcuri (SPDT). Utilizați-l pentru a cicla alimentarea produselor aflate în testare, pentru a controla indicatorii și luminile de stare și pentru a acționa releele de putere externe și solenoizii. Combinați-l cu module matrice și multiplexor pentru a construi sisteme de comutare personalizate. Contactele sale de 300 V, 1 A pot gestiona până la 50 W, suficient pentru multe aplicații de comutare a liniilor de putere. 20-Canal Actuator/General Purpose Switch SPDT (Form C) relee de acționare 300 V, 1 A Aplicații de control și de control Comunicații și rețelistică, detectare și instrumentare, procesarea semnalelor
Keysight Technologies 34903A este un modul de acces teste, un switch cu 20 de canale, un modul de activare pentru Keysight 34970A Data Logger. Acest modul are 20 de relee independent, single-pole, double-throw (SPDT). Utilizati-l pentru a schimba puterea la produsele aflate sub testare, pentru a controla indicatori si lumini de stare, si pentru a actiona relee de putere externe si solenoizi. Combinați-l cu module matrice si multiplexor pentru a construi sisteme de comutare personalizate. Contactele sale de 300 V, 1 A pot manipula până la 50 W, suficient pentru multe aplicații de comutare a liniilor de alimentare. Acest modul de comutare cu 20 de canale/activator general are relee latching SPDT (Form C), cu o capacitate de actiune si control de 300 V, 1 A. Aplicatii: Comunicatii si retea, Simtire si instrumentare, Procesare a semnalelor. Keysight Technologies este un lider de piață în industria de testare si măsurare. Produsele lor sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor si precizie. Modulul de comutare 34903A este proiectat pentru a fi eficient si usor de utilizat, ceea ce il face ideal pentru o varietate de aplicatii. Cu acest modul, puteți beneficia de o soluție de înaltă performanță pentru testarea, comutarea si controlul echipamentului dumneavoastră. Indiferent de aplicația dumneavoastră, modulul Keysight Technologies 34903A poate fi un instrument valoros pentru laboratoarele de testare si dezvoltare.
Detalii produs
CL106411

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare