Categorii

Vezi si alte recomandari

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34133A - Test Lead Set, Test Tip Probe, 4mm Right Angle Banana Plug, Shrouded, 1 kV, 3 A, Black,

KEYSIGHT TECHNOLOGIES - 34133A - Test Lead Set, Test Tip Probe, 4mm Right Angle Banana Plug, Shrouded, 1 kV, 3 A, Black, Red
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
794,51 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL79443
Adaugă la favorite0
Descriere
Keysight Technologies 34133A este un set de cabluri de testare electronice de precizie. Acesta este proiectat special pentru lucrul cu componente mici și pe plăci de circuite dense. Cablurile de testare sunt mici, ușoare și prezintă conceptul de browser patentat de Keysight, folosind pini pogo de tip coroană. Vârful încărcat cu arc ajută la absorbția acelor mici mișcări și punctul coroană pătrunde în lipit. Conectarea prizei bananei este la un unghi drept și este acoperită. Curent maxim de 3A. Grad de tensiune de 1000V (CAT II). Lungime de 1.2m (48inch). Aplicații de testare și măsurare. Conținut: două cabluri de testare (unul roșu și unul negru).
Keysight Technologies 34133A - Set de accesorii de testare, sonda cu vârf pentru testare, mufă banana în unghi drept de 4 mm, acoperită, 1 kV, 3 A, negru, roșu Produsul 34133A de la Keysight Technologies este un set de accesorii de testare electronică de precizie. Este proiectat special pentru lucru cu componente mici și pe plăci de circuit dense. Sondele de testare sunt mici, ușoare și prezintă conceptul brevetat de browsat al companiei Keysight utilizând acul cu cap crown point. Vârful cu arc ajută la absorbirea mișcărilor mici, iar capul cu coroană pătrunde în lipituri. Terminare cu mufă banana în unghi drept acoperită Curent maxim de 3A Rating de tensiune de 1000V (CAT II) Lungime de 1.2m (48inch) Aplicații Testare și Măsurare Conținut Două sonde de testare (una roșie și una neagră). Caracteristici: Evaluare curentă: 3A, Lungime cablu: 1.2m, Gamă produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45, Test conector tip A: Test sonda, Lungime cablu - Imperial: 3.94 ft, Culoare izolator: Negru, Roșu, Test conector tip B: Mufă banana în unghi drept de 4 mm acoperită, Număr cabluri de testare: 2. Acest set de accesorii de testare este un instrument indispensabil pentru testarea și măsurarea electronică precisă. Cu designul său compact și versatile, acest set de accesorii este perfect pentru utilizarea în laboratoare, ateliere de reparații electronice sau pentru pasionații de electronică care doresc să aibă un instrument de calitate pentru proiectele lor. Fiind fabricate de Keysight Technologies, un lider global în echipamente de testare și măsurare, puteți avea încredere că acest set de accesorii vă va oferi precizia și fiabilitatea de care aveți nevoie pentru proiectele dvs. electronice.
Detalii produs
CL79443

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Evaluare curentă
3 A
Culoare izolator
Negru, Roșu
Lungimea cablului - metrică
1.2 m
Testare conector tip A
Testare tip sonda
Lungimea plumbului - Imperial
3.94 ft
Testare conector tip B
Ștep banană în unghi drept de 4 mm, învelit
Nr. cabluri de testare
2

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare