Categorii

Vezi si alte recomandari

KEITHLEY - 4299-3 - Rack Mount Kit, Rack Mount Kit

KEITHLEY - 4299-3 - Rack Mount Kit, Rack Mount Kit
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.929,63 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL85145
Adaugă la favorite0
Descriere
Kitul universal de montare pe rack 4299-3 include toate accesoriile necesare pentru montarea pe rack a unui singur instrument Keithley sau Agilent jumătate de rack, folosind doar montarea frontală într-un rack standard de echipamente de 19 inci. Este potrivit pentru utilizare cu multimetrele digitale seriale 2100, 2400 și 6430 SourceMeters. Aplicații industriale.
Rack Mount Kit-ul KEITHLEY - 4299-3 este un accesoriu universal care permite montarea în rack a unui singur instrument Keithley sau Agilent, utilizând doar montarea pe panoul frontal într-un rack standard cu o lățime de 19 inch. Acest kit este potrivit pentru utilizare cu serialele 2100 și 2400 de multimetre digitale și sursele de curent 6430 SourceMeters. Acest Kit de montare pe rack este ideal pentru aplicații industriale, oferind o soluție simplă și eficientă pentru organizarea și montarea echipamentelor de măsură în rack-uri de echipamente. Caracteristicile acestui produs includ o gamă largă de utilizare, fiind compatibil cu DMM-urile Keithley seria 2100, SMU seria 2400, generatorul arbitrar 3390 și contoarele de sursă 6430. În plus, acest kit include toate piesele și accesoriile necesare pentru montarea pe rack a echipamentului, asigurând astfel o instalare rapidă și ușoară. În concluzie, Rack Mount Kit-ul KEITHLEY - 4299-3 este o soluție practică și convenabilă pentru montarea echipamentelor de măsură în rack-uri de echipamente, asigurând o organizare eficientă și o utilizare îmbunătățită a spațiului disponibil.
Detalii produs
CL85145

Fișă produs

Tip accesoriu
Kit de montare pe rack
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
DMM-uri Keithley seria 2100, SMU seria 2400, generator arbitrar 3390 și contoare sursă 6430

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare