Categorii

Vezi si alte recomandari

KEITHLEY - 4299-2 - Rack Mount Kit, Rack Mount Kit, Keithley 2600 Series SourceMeter Instruments

KEITHLEY - 4299-2 - Rack Mount Kit, Rack Mount Kit, Keithley 2600 Series SourceMeter Instruments
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
5.289,55 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL85410
Adaugă la favorite0
Descriere
4299-2 este un kit de montare în rack dublu rezistent cu suport frontal și posterior. Este potrivit pentru utilizarea cu sistemele seriei 2600B SourceMeters. Aplicații industriale.
Keithley 4299-2 - Rack Mount Kit, este un accesoriu de montare pe rack, conceput special pentru instrumentele SourceMeter din seria Keithley 2600. Acest kit de montare pe rack este robust, cu suport frontal și posterior, asigurând o fixare sigură a dispozitivelor într-un mediu industrial. Acest produs este ideal pentru utilizarea în aplicații industriale, unde este necesară organizarea și integrarea eficientă a echipamentelor de măsurare. Fiind compatibil cu instrumentele Keithley 2600B, acest rack mount kit facilitează instalarea acestora în rack-urile existente, economisind spațiu și asigurând o gestionare mai simplă a cablurilor. Caracteristicile acestui Rack Mount Kit includ o gamă largă de produse compatibile, precum și un design compact și durabil, care rezistă la condițiile de lucru solicitante din medii industriale. Kitul de montare pe rack Keithley 4299-2 este soluția ideală pentru integrarea eficientă a instrumentelor de măsurare într-un sistem de automatizare sau de control industrial. În concluzie, Keithley 4299-2 - Rack Mount Kit este un accesoriu de înaltă calitate, cu o construcție robustă și durabilă, ideal pentru utilizarea cu instrumentele SourceMeter din seria Keithley 2600 în aplicații industriale. Acest kit de montare pe rack facilitează organizarea și integrarea echipamentelor de măsurare într-un mod eficient și profesionist.
Detalii produs
CL85410

Fișă produs

Tip accesoriu
Kit de montare pe rack
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Instrumente SourceMeter din seria Keithley 2600

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare