Categorii

Vezi si alte recomandari

KEITHLEY - 2600-ALG-2 - Test Cable Assembly, Triax Cable, Keithley 2600B Series Source Meters

KEITHLEY - 2600-ALG-2 - Test Cable Assembly, Triax Cable, Keithley 2600B Series Source Meters
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
4.053,91 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL84948
Adaugă la favorite0
Descriere
KEITHLEY - 2600-ALG-2 - Test Cable Assembly este un accesoriu de înaltă calitate, proiectat special pentru a fi utilizat împreună cu sursa de măsurare din seria Keithley 2600B. Cablul triaxial dintr-o singură bucată oferă protecție împotriva perturbărilor electromagnetice și este ideal pentru măsurători precise și fiabile. Acest cablu este ușor de conectat și de utilizat, asigurând o conexiune sigură și fără întreruperi între sursa de măsurare și dispozitivul testat. Fiind fabricat din materiale durabile și de înaltă calitate, acest cablu este conceput pentru a rezista în condiții exigente de utilizare. KEITHLEY - 2600-ALG-2 - Test Cable Assembly este un accesoriu indispensabil pentru laboratoarele de testare și măsurare, oferind performanțe excelente și fiabilitate pe termen lung.
Detalii produs
CL84948

Fișă produs

Tip accesoriu
Cablu Triax
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Sursă de măsurători seria Keithley 2600B

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare