Categorii

Vezi si alte recomandari

KEITHLEY - 237-TRX-T - Test Accessory, 3 Slot Male-Dual 3 Lug Female, Triax Tee Adapter

KEITHLEY - 237-TRX-T - Test Accessory, 3 Slot Male-Dual 3 Lug Female, Triax Tee Adapter
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
3.038,32 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL85414
Adaugă la favorite0
Descriere
237-TRX-T este un adaptor Triax Tee cu 3 sloturi pentru conectare a unui conector masculin la două conectori feminini de tip 3-lug, destinat utilizării cu cabluri 7078-TRX și plăci de matrice semiconductoră 4200-SCS, 6517A, 6517B, 7072/7072-HV. Acesta oferă o rating de tensiune ridicat pentru utilizarea cu electrometrul model 6517B. Aplicațiile includ industriale.
KEITHLEY - 237-TRX-T - Test Accessory, 3 Slot Male-Dual 3 Lug Female, Triax Tee Adapter KEITHLEY - 237-TRX-T este un adaptor Triax Tee cu 3 sloturi pentru mufe masculine și două mufe feminine cu 3 lăstări, folosit cu cabluri 7078-TRX și carduri matrice semiconductor 4200-SCS, 6517A, 6517B, 7072/7072-HV. Acesta oferă o rating înalt de tensiune pentru utilizare cu electrometrul model 6517B. Aplicațiile pentru acest produs sunt în domeniul industrial, fiind potrivit pentru o gamă largă de utilizări. Principalul său scop este de a facilita conexiunile între diferite dispozitive precum cablurile și cardurile matrice, asigurând în același timp o protecție eficientă împotriva daunelor cauzate de tensiunile mari. Cu ajutorul acestui adaptor, operațiile de testare și măsurare pot fi realizate cu precizie și în siguranță, fiind ideal pentru aplicații care necesită o manipulare delicată a semnalelor electrice. Fiind parte din gama de produse Keithley, acest adaptor beneficiază de standarde ridicate de calitate și fiabilitate, asigurând performanțe superioare în orice condiții de utilizare. În concluzie, KEITHLEY - 237-TRX-T este un accesoriu de testare de înaltă calitate, potrivit pentru aplicații industriale care necesită precizie și stabilitate în măsuratori.
Detalii produs
CL85414

Fișă produs

Tip accesoriu
Adaptor Triax Tee
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Cabluri Keithley 7078-TRX, carduri matrice, electrometre

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare