Categorii

Vezi si alte recomandari

JST (JAPAN SOLDERLESS TERMINALS) - SYM-001T-P0.6 - Contact, Pin, Crimp, 22 AWG, Tin Plated Contacts, SM Connectors Pache

JST (JAPAN SOLDERLESS TERMINALS) - SYM-001T-P0.6 - Contact, Pin, Crimp, 22 AWG, Tin Plated Contacts, SM Connectors Pachet de 8500
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
3.405,45 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL79302
Adaugă la favorite0
Descriere
SYM-001T-P0.6 este un contact pentru pini pentru conectorii seriei SM în stil crimpat. Acesta acceptă o secțiune transversală a firului de 0,08 până la 0,33 mm² și este fabricat din bronz fosforos cu finisaj placat cu staniu. Se poate utiliza pentru aplicații cu un diametru exterior al izolației de 1,2 până la 1,8 mm în medii industriale.
JST (Japan Solderless Terminals) SYM-001T-P0.6 este un contact pin pentru conectorii seriei SM în stil crimp. Acesta acceptă fire cu o secțiune transversală între 0,08 și 0,33 mm² și este fabricat din bronz fosforic cu finisare placată cu staniu. Se potriveste pentru fire cu diametre exterioare de izolație între 1,2 și 1,8 mm și este ideal pentru aplicații industriale. Caracteristicile acestui produs includ contacte placate cu staniu, adaptabilitate pentru firul de AWG maxim 22 și minim 28, tip de contact de tip pin, terminare a contactului crestată și compatibilitate cu conectorii SM. Materialul utilizat pentru contact este bronz fosforic, oferind o durabilitate și o conductivitate electrică excelentă. JST SYM-001T-P0.6 este un produs de calitate, fabricat conform standardelor ridicate ale industriei și este potrivit pentru o gamă largă de aplicații industriale. Fiind un contact pin cu terminare crimp, acesta oferă o conexiune sigură și fiabilă între fire și conectori. În concluzie, JST SYM-001T-P0.6 este o soluție inovatoare și eficientă pentru nevoile tale de conectivitate în aplicații industriale. Cu caracteristicile sale de înaltă calitate și fiabilitate, acest contact pin îți va oferi rezultate excelente în diverse scenarii de utilizare.
Detalii produs
CL79302

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip de terminare a contactului
Creț
Pentru utilizare cu
Conectori SM
Dimensiunea firului AWG Max
22 AWG
Dimensiunea firului AWG Min
28 AWG
Material de contact
Bronz fosforic
Placarea de contact
Contacte placate cu staniu
Contact Sex
Pin

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare