Categorii

Vezi si alte recomandari

INFINEON - CYUSB3ACC-007 - CPLD Accessory Board, For EZ-USB® FX3™ SuperSpeed Explorer Kit

INFINEON - CYUSB3ACC-007 - CPLD Accessory Board, For EZ-USB® FX3™ SuperSpeed Explorer Kit
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
372,71 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL85115
Adaugă la favorite0
Descriere
Placa accesorie INFINEON CYUSB3ACC-007 este un adaptor industrial de înaltă calitate, proiectat special pentru a fi utilizat cu Kit-ul EZ-USB FX3 SuperSpeed Explorer CYUSB3KIT-003. Cu un CPLD integrat, acest accesoriu oferă o flexibilitate sporită în proiectarea și dezvoltarea sistemelor digitale complexe. Construit pentru a satisface nevoile profesioniștilor din domeniul IT și al telecomunicațiilor, acest adaptor Multicomp Pro RJ45 vine echipat cu o gamă variată de facilități, care includ capacitatea de a gestiona eficient datele la viteze superioare, extinderea conectivității dispozitivelor digitale și optimizarea performanței sistemului. Cu ajutorul plăcii accesorie INFINEON CYUSB3ACC-007, utilizatorii pot beneficia de o experiență de lucru mai eficientă și precisă, având posibilitatea de a controla și monitoriza procesele digitale într-un mod simplu și intuitiv. Este un produs compatibil, fiabil și ideal pentru orice proiect profesional ce implică utilizarea kit-ului EZ-USB FX3 SuperSpeed Explorer.
Detalii produs
CL85115

Fișă produs

Tip accesoriu
Placă accesorie CPLD
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Kit EZ-USB FX3 SuperSpeed Explorer CYUSB3KIT-003

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare