Categorii

Inel cu 12 LED-uri pentru micro:bit

Fiecare dintre cercurile ZIP au 12 LED-uri RGB individuale. Fiecare LED poate fi controlat independent și toate LED-urile sunt conectate folosind aceeași magistrală cu trei fire. 

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
70,17 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL899
Adaugă la favorite0
Descriere

Fiecare dintre cercurile ZIP au 12 LED-uri RGB individuale. Fiecare LED poate fi controlat independent și toate LED-urile sunt conectate folosind aceeași magistrală cu trei fire.  Fiecare LED poate produce un spectru complet de culori, independent de toate celelalte LED-uri. Ele pot fi, de asemenea, programate în editorul MakeCode Block / Javascript. Distanță de 6,86 mm între LED-uri

Caracteristici tehnice:

  • Conexiune simplă cu 3 fire pentru toate LED-urile.
  • Compatibil cu orice driver WS2812B.
  • Circuit de resetare integrat.
  • Distanță de 6,86 mm între LED-uri
  • Dimensiuni (HxØ): 3mm x 44mm
  • 50mA per LED cu luminozitate la maxim
Detalii produs
CL899

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare