Categorii

Vezi si alte recomandari

IMO PRECISION CONTROLS - B3S - Assembly Hardware, Mounting Collar, 22.5mm

IMO PRECISION CONTROLS - B3S - Assembly Hardware, Mounting Collar, 22.5mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
33,01 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL80051
Adaugă la favorite0
Descriere
Un colier de montare pentru utilizare cu un buton tip push button din seria IMO B3.
IMO PRECISION CONTROLS - B3S - Guler de Montare, 22.5mm: Un accesoriu de asamblare pentru butonul de apasare seria B3 de la IMO Gama de produse IMO Precision Controls continua sa ofere solutii inovatoare si de calitate pentru nevoile dumneavoastra industriale. Un astfel de produs este gulerul de montare B3S, de 22.5mm, proiectat pentru a imbunatati procesul de instalare a butoanelor de apasare din seria B3. Acest guler de montare este compatibil cu butoanele de apasare din seria B3 a IMO si asigura o fixare sigura si stabila a acestora. Cu o constructie robusta si durabila, acest accesoriu este conceput pentru a rezista la conditii de lucru dure si pentru a garanta o functionare eficienta pe termen lung. Indiferent daca sunteti in domeniul industrial sau in sectorul comercial, acest guler de montare este un partener de incredere pentru orice proces de instalare. Cu o dimensiune de 22.5mm, acest accesoriu este potrivit pentru o varietate de aplicatii si este usor de integrat in diverse echipamente si sisteme. In concluzie, gulerul de montare IMO PRECISION CONTROLS - B3S - 22.5mm este un element esential pentru instalarea butoanelor de apasare din seria B3 a IMO. Cu o constructie solida si fiabila, acest accesoriu va asigura functionarea optima a echipamentului dumneavoastra si va contribui la imbunatatirea eficientei proceselor industriale sau comerciale.
Detalii produs
CL80051

Fișă produs

Tip accesoriu
Guler de montare, 22,5 mm
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

8 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare