Categorii

Vezi si alte recomandari

IMATRONIC - LGO115/40 - Lens, Line Generator Optic 40° for LDM115

IMATRONIC - LGO115/40 - Lens, Line Generator Optic 40° for LDM115
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
777,06 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL96076
Adaugă la favorite0
Descriere
LGO-urile sunt concepute pentru a se fixa simplu pe capătul LDM115 și sunt fixate în loc prin strângerea unui șurub de blocare mic. Poziția focală a liniei este ajustată prin rotirea lentilei pe modulul LDM115 înainte de instalarea LGO-ului pentru a oferi o linie de lumină laser foarte definită și subțire. Acest LGO produce o linie cu un unghi de deschidere de 40°. Aplicațiile includ senzoristica, robotică, securitate, testare și măsurare, fibre optice.
Imatronic - LGO115/40 - Lens, Line Generator Optic 40° for LDM115 este un produs inovator destinat utilizării în diferite domenii precum senzoristica și instrumentația, robotică, securitate, testare și măsurare și optică de fibră. Acest dispozitiv este conceput pentru a se fixa simplu la capătul modulului LDM115 și se securizează în loc prin strângerea unui mic șurub de blocare. Poziția de focalizare a liniei este ajustată prin rotirea lentilei pe modulul LDM115 înainte de instalarea LGO, pentru a oferi o linie subțire de lumină laser definită în mod clar. LGO115/40 produce o linie cu un unghi de 40°, ceea ce îl face potrivit pentru diferite aplicații în domeniile menționate anterior. Poate fi utilizat în diverse contexte, de la măsurarea și testarea precisă la securizarea perimetrelor în aplicații de securitate. Caracteristicile tehnice ale produsului includ o gamă variată de produse, un adaptor Multicomp Pro RJ45, dimensiunea fasciculului laser de 4mm, voltajul de 5 V și o lentilă laser din sticlă. Toate aceste caracteristici fac din Imatronic - LGO115/40 - Lens, Line Generator Optic 40° for LDM115 un instrument fiabil și eficient pentru diverse aplicații profesionale. În concluzie, Imatronic - LGO115/40 - Lens, Line Generator Optic 40° for LDM115 este o alegere excelentă pentru cei care caută un dispozitiv compact, ușor de utilizat și de înaltă performanță în diverse aplicații tehnologice.
Detalii produs
CL96076

Fișă produs

Voltaj
5 V
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Lentila laser
Sticlă
Dimensiunea fasciculului laser
4mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

11 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare