Categorii

Vezi si alte recomandari

IMATRONIC - LDM115G/670/1 - Laser Module, 670 nm, 900 µW, 5 V, 4mm x 2mm, 70 mA

IMATRONIC - LDM115G/670/1 - Laser Module, 670 nm, 900 µW, 5 V, 4mm x 2mm, 70 mA
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.387,58 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL103288
Adaugă la favorite0
Descriere
Modulul de diodă laser OEM LDM115G/670/1 este parte din gama Imatronic și emite puncte, linii sau cruci. Este proiectat pentru aplicații industriale și oferă robustețe superioară într-o gamă de dimensiuni standard din industrie. Conexiunea internă a diodei laser la carcasa modulului asigură o disipare bună a căldurii și o durată de viață mai lungă a laserului. Lentilele reglabile de către utilizator oferă o gamă de puncte eliptice și circulare, precum și linii și cruci reglabile. Placa de control încorporată oferă un control stabil al puterii pe o gamă largă de temperaturi de operare. Funcționare la tensiune redusă de curent continuu Construcție robustă Lentile de focalizare reglabile de către utilizator Protecție împotriva polarității inversate Conform cu legislațiile europene și americane Aplicații: Procesare semnale, Senzorizare și Instrumentație, Automatizare și Controlul proceselor, Robotică, Securitate, Testare și Măsurare, Industrial.
IMATRONIC - LDM115G/670/1 - Laser Module este parte din gama Imatronic de module cu diode laser auto-conținute, care emite puncte, linii sau cruci. Acest produs este conceput pentru aplicații industriale și oferă o robustețe superioară în cadrul unei game de dimensiuni standard din industrie. Conexiunea internă a diodei laser la carcasă asigură o disipare bună a căldurii și o durată de viață mai lungă a laserului. Lentilele reglabile de către utilizator oferă o varietate de puncte eliptice și circulare, precum și linii și cruci reglabile. Placa de control încorporată asigură un control stabil al puterii pe o gamă largă de temperaturi de operare. Funcționare la tensiune scăzută DC Construction robustă Lentile de focalizare reglabile de către utilizator Protecție împotriva polarității inverse Conform legislației europene și americane. Produsul este potrivit pentru aplicații de procesare a semnalului, senzori și instrumentație, automatizare și controlul proceselor, robotică, securitate, testare și măsurare industrială. Caracteristici: Gamă de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45, Dimensiunea fasciculului laser: 4mm x 2mm, Curent de alimentare: 70 mA, Tensiune: 5 V, Lungimea de undă: 670 nm, Putere de ieșire: 900 µW. IMATRONIC - LDM115G/670/1 - Laser Module este soluția ideală pentru aplicațiile industriale care necesită un modul laser puternic și fiabil.
Detalii produs
CL103288

Fișă produs

Voltaj
5 V
Putere de ieșire
900 µW
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Lungime de undă Tip
670 nm
Curent de alimentare
70 mA
Dimensiunea fasciculului laser
4mm x 2mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

11 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare