Categorii

Vezi si alte recomandari

IMATRONIC - LDM115G/633/1 - Laser Module, 633 nm, 900 µW, 5 V, 4mm x 2mm, 70 mA

IMATRONIC - LDM115G/633/1 - Laser Module, 633 nm, 900 µW, 5 V, 4mm x 2mm, 70 mA
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.554,04 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL94154
Adaugă la favorite0
Descriere
LDM115G/633/1 este o gamă Imatronic de module cu diode laser OEM auto-conținute care emit puncte luminoase. Este proiectat pentru aplicații industriale și oferă o robustețe superioară într-o gamă de dimensiuni de ambalaj standard din industrie. Conexiunea internă a diodei laser la carcasa modulului asigură o dispersie bună a căldurii și o durată de viață mai lungă a laserului. Lentilele reglabile de către utilizator furnizate în modul oferă o gamă de puncte eliptice și circulare, precum și linii și cruce ajustabile. Placa de control încorporată oferă un control stabil al puterii pe o gamă largă de temperaturi de funcționare. Operațiune cu curent continuu de joasă tensiune Construcție robustă Lentile de focalizare reglabile de către utilizator Protecție împotriva polarității inverse Conform cu legislația europeană și americană Aplicații: prelucrare a semnalului, senzorizare și instrumentație, automatizare și controlul proceselor, robotică, securitate, testare și măsurare, industrial.
Imatronic, un producator de renume in domeniul modulelor laser OEM, aduce pe piata LDM115G/633/1 - Laser Module, ce emite puncte cu o lungime de unda de 633 nm si o putere de iesire de 900 μW. Acest modul este ideal pentru aplicatii industriale, oferind o robustete superioara intr-o gama de dimensiuni standard din industrie. Conexiunea interna a diodei laser la carcasa modulului asigura o dissipare buna a caldurii si o durata de viata mai lunga a laserului. Lentilele reglabile de catre utilizator ofera o varietate de puncte eliptice si circulare, precum si linii si cruci reglabile. Placa de reglare incorporata ofera control stabil al puterii pe o gama larga de temperaturi de operare. Cu functionare la tensiune joasa de curent continuu, constructie robusta si protectie impotriva polaritatii inverse, acest modul laser este conform cu legislatia europeana si americana. Aplicatiile includ procesarea semnalelor, senzoristica si instrumentatie, automatizare si controlul proceselor, robotica, securitatea, testarea si masurarea industriala. Cu dimensiunea fasciculului laser de 4mm x 2mm, curent de alimentare de 70 mA, tensiune de 5 V si lungime de unda de 633 nm, acest modul laser se remarca prin performante excelente si fiabilitate. Imatronic LDM115G/633/1 este alegerea ideala pentru aplicatiile industriale care necesita un laser de inalta calitate si robuste.
Detalii produs
CL94154

Fișă produs

Voltaj
5 V
Putere de ieșire
900 µW
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Lungime de undă Tip
633 nm
Curent de alimentare
70 mA
Dimensiunea fasciculului laser
4mm x 2mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

11 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare