Categorii

Vezi si alte recomandari

IMATRONIC - 5002-48-000 - Laser Module, 650 nm, 3 mW, 5 V, Collimating, 35 mA

IMATRONIC - 5002-48-000 - Laser Module, 650 nm, 3 mW, 5 V, Collimating, 35 mA
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.110,07 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL94272
Adaugă la favorite0
Descriere
Modulul laser 5002-48-000 este un modul laser versatil de la Imatronic care oferă o soluție OEM de înaltă calitate pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv Viziune Artificială, Inspectare, Aliniere și Poziționare. Modulul are un diametru compact de 11 mm și dispune de o putere de ieșire de 3 mW la 650 nm, beneficiind de un suport izolat și protecție împotriva polarității inverse ca standard. Un obiectiv colimator ajustabil de către utilizator, acoperit cu A/R, produce un fascicul de ieșire eliptic care poate fi focalizat pentru a produce pete fine. De asemenea, este inclusă o intrare TTL activată ca standard, care permite utilizatorului să activeze și să dezactiveze laserul cu un semnal logic de nivel TTL. Aplicațiile includ Procesare de Semnale, Senzori și Instrumentație, Automatizare și Control al Procesului Industrial.
Imatronic - 5002-48-000 - Modul Laser, 650 nm, 3 mW, 5 V, colimând, 35 mA Imatronic 5002-48-000 este un modul laser versatil ce oferă o soluție OEM de înaltă calitate pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv Vision Machine, Inspectare, Aliniere și Poziționare. Modulul are un diametru compact de 11mm și o putere de ieșire de 3mW la 650nm, cu beneficiul unei carcase izolate și protecție împotriva polarității inverse standard. O lentilă colimând ajustabilă de către utilizator, acoperită cu A/R, produce un fascicul de ieșire eliptic care poate fi focalizat pentru a produce pete fine. De asemenea, este inclusă și o intrare TTL enable, care permite utilizatorului să comute laserul pornit și oprit cu un semnal logic TTL. Aplicațiile potențiale ale acestui modul includ prelucrarea semnalelor, senzoristica și instrumentația, automatizarea și controlul proceselor industriale. Caracteristici: - Gamă de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45 - Curent de alimentare: 35mA - Voltaj: 5V - Lentilă laser: Colimând - Lungime de undă tip: 650nm - Putere de ieșire: 3mW În concluzie, Imatronic 5002-48-000 este un modul laser extrem de eficient și versatil, potrivit pentru o varietate de aplicații industriale și automate. Fiind compact și ușor de folosit, acest modul oferă o soluție convenabilă și fiabilă pentru necesitățile dumneavoastră de aliniere, inspecție și poziționare.
Detalii produs
CL94272

Fișă produs

Voltaj
5 V
Putere de ieșire
3 mW
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Lungime de undă Tip
650 nm
Curent de alimentare
35 mA
Lentila laser
Colimând

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

11 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare