Categorii

Vezi si alte recomandari

IMATRONIC - 1266-03-000 - Laser Module, Cameo, 650 nm, 800 µW, 5 V, Collimating, 35 mA

IMATRONIC - 1266-03-000 - Laser Module, Cameo, 650 nm, 800 µW, 5 V, Collimating, 35 mA
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
999,01 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL81065
Adaugă la favorite0
Descriere
Modulul 1266-03-000 este un modul cu laser cu diodă cu camee cu filet pentru montare ușoară pe panoul frontal, care asigură un bun contact termic între modul și radiatorul de căldură. Acest nou concept în designul modulelor cu laser permite încorporarea unui diod laser, a unei lentile de colimare reglabile și a unui circuit de acționare într-un corp cu o lungime de doar 23mm, fără a compromite performanța. Cameul oferă o stabilitate ridicată a puterii de ieșire cu protecție împotriva transitorii și polarității, precum și izolație electrică între diodă și carcasă. Are un conector cu blocare care îmbunătățește fiabilitatea. O lentilă de colimare reglabilă de către utilizator, acoperită cu A/R produce un fascicul de ieșire eliptic care poate fi focalizat pentru a produce pete fine. De asemenea, are și o intrare de modulație TTL care permite utilizatorului să oprească și să pornească intrarea cu o bandă de frecvență de >=100kHz. Un al patrulea fir care controlează intrarea lentă de activare a vitezei permite utilizatorului să oprească și să pornească laserul de la interlock-uri și comutatoare. Aplicații: Procesarea semnalelor, măsurarea și instrumentarea, automatizarea și controlul proceselor, industria.
IMATRONIC - 1266-03-000 - Modul laser, Cameo, 650 nm, 800 µW, 5 V, Colimare, 35 mA IMATRONIC aduce pe piata un produs inovator, 1266-03-000 - Modul laser Cameo, care este ideal pentru aplicatii din domeniul procesarii semnalelor, detectiei si instrumentatiei, automatizarii si controlului proceselor industriale. Acest modul laser de dimensiuni mici este echipat cu un tub filetat pentru montare facila pe panouri, asigurand astfel un contact termic bun intre modul si radiatorul de caldura. 1266-03-000 beneficiaza de un design nou in domeniul modulelor laser, ce permite integrarea unui diode laser, a unei lentile de colimare ajustabile si a unui circuit de control intr-un corp de doar 23 mm lungime, fara a compromite performantele. Tehnologia Gated Cameo ofera stabilitate ridicata a puterii de iesire, protecție împotriva tranzientelor și polarității, precum si izolare electrica intre dioda si carcasa. Conectorul de blocare imbunatateste fiabilitatea. Lentila laser A/R acoperita ajustabila de catre utilizator produce un fascicul de iesire eliptic ce poate fi focalizat pentru a produce pete fine. Modulul dispune de un al treilea input de modulatie TTL care permite utilizatorului sa opreasca si sa pornesca intrarea cu o banda de frecventa >=100kHz. Un al patrulea fir care controleaza intrarea de activare la viteza redusa ii permite utilizatorului sa opreasca si sa porneasca laserul din interblocuri si comutatoare. Cu o alimentare de 5V si un curent de 35 mA, acest modul laser 1266-03-000 este o alegere ideala pentru aplicatiile industriale care necesita o sursa de lumina precisa si puternica.
Detalii produs
CL81065

Fișă produs

Voltaj
5 V
Putere de ieșire
800 µW
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Lungime de undă Tip
650 nm
Curent de alimentare
35 mA
Lentila laser
Colimând

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

11 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare