Categorii

Vezi si alte recomandari

IMATRONIC - 1260-07 - Laser Module, Cameo, 650 nm, 1 mW, 5 V, Aperture, 2mm, 45 mA

IMATRONIC - 1260-07 - Laser Module, Cameo, 650 nm, 1 mW, 5 V, Aperture, 2mm, 45 mA
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.265,48 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL94322
Adaugă la favorite0
Descriere
1260-07 este un modul laser Cameo industrial de înaltă calitate, unic, folosit pe scară largă în aplicații de aliniere. Cameoul 1260 Gated oferă o intrare de control comutabil pentru a porni/opri raza laser la viteze mari. De asemenea, este furnizată o intrare activată cu viteză mai mică. Multe aplicații necesită o sursă de lumină tăiată sau ar trebui să încodifice informația digitală pe raza. Utilizând un detector adecvat, lumina laser poate fi distinsă de alte surse de lumină, care ar putea afecta sistemul de aliniere. Raza comandată poate fi, de asemenea, detectată la niveluri foarte scăzute, făcând posibilă operația pe distanțe lungi. Suportul filetat izolat găzduiește un diod laser de calitate industrială, o lentilă colimatoare reglabilă și electronica de conducere protejată conectată. Modulul laser industrial montat pe firul oferă o lungime compactă pentru zonele restrânse. Focalizare utilizator Fiabil construcție cu conector Izolat metalic Caz Proiectat pentru funcționare continuă la temperaturi scăzute Ușor de montat O gamă largă de distanțe de focalizare Facilități de intrare cu al treilea fir comutare rapidă/vanilie Viteze de comutare de până la 100kHz Funcționează direct din semnalele logice binare Eficient într-o gamă largă de condiții de lumină Tăierea controlată minimizează consumul de energie și prelungește durata de viață Intrarea activată la viteză mică Aplicații Procesare semnal, Detectare și Instrumentare, Automatizare & Control procese, Industriale
Imaginati-va folosirea produsului IMATRONIC - 1260-07 - Laser Module, Cameo, 650 nm, 1 mW, 5 V, Aperture, 2mm, 45 mA într-un mediu industrial. Acest modul laser de înaltă calitate este utilizat pe scară largă în aplicații de aliniere și este foarte apreciat pentru fiabilitatea și precizia sa. 1260-07 oferă un control de intrare comutabil pentru a activa / dezactiva raza laser într-un timp foarte scurt. De asemenea, se oferă o intrare pentru controlul vitezei reduse. Multe aplicații necesită o sursă de lumină tăiată sau necesită informații digitale să fie codate pe raza laser. Prin utilizarea unui detector adecvat, lumina laser poate fi distinsă de alte surse de lumină, care ar putea afecta sistemul de aliniere. Raza comutată poate fi, de asemenea, detectată la niveluri foarte scăzute, facilitând astfel operațiunile pe distanțe lungi. Montajul filetat izolat găzduiește un diod laser de calitate industrială, o lentilă de colimare reglabilă și electronica de conducere protejată. Acest modul laser industrial montat simplu este compact și perfect pentru zonele restrânse. Cu focalizare ajustabilă de către utilizator și construcție fiabilă a conectorului, acest modul laser este proiectat pentru funcționare continuă în condiții optime. Cu capacități de comutare rapidă și o gamă largă de distanțe de focalizare, IMATRONIC - 1260-07 - Laser Module se remarcă în aplicații precum procesarea semnalelor, senzoristica, automatizarea controlului proceselor și industria. Specificațiile produsului includ: adaptator Multicomp Pro RJ45, dimensiunea fasciculului laser de 2mm, curent de alimentare de 45 mA, voltaj de 5 V, lungime de undă de 650 nm și o putere de ieșire de 1 mW. În concluzie, IMATRONIC - 1260-07 - Laser Module este un produs de înaltă calitate, fiabil și precis, ideal pentru aplicații industriale diverse.
Detalii produs
CL94322

Fișă produs

Voltaj
5 V
Putere de ieșire
1 mW
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Lungime de undă Tip
650 nm
Curent de alimentare
45 mA
Lentila laser
Deschidere
Dimensiunea fasciculului laser
2mm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

11 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare