Categorii

Vezi si alte recomandari

IDEC - XA9Z-KG1 - Switch Finger Guard, Idec XA Series Switches and Pilot Devices

IDEC - XA9Z-KG1 - Switch Finger Guard, Idec XA Series Switches and Pilot Devices
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
220,02 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL96447
Adaugă la favorite0
Descriere
XA9Z-KG1 este o carcasă de oprire de urgență de culoare galbenă destinată utilizării cu comutatoarele și dispozitivele pilot din seria Idec XA. Clasificare de protecție IP65. Aplicații industriale.
Switch Finger Guard XA9Z-KG1 - Protecția perfectă pentru dispozitivele de comutare Idec XA Series Switch Finger Guard XA9Z-KG1 este un capac de oprire de urgență de culoare galbenă destinat utilizării cu întrerupătoarele și dispozitivele pilot din seria Idec XA. Cu un rating de protecție IP65, acest produs este ideal pentru aplicații industriale care necesită o siguranță ridicată. Designul unic al acestui capac oferă o protecție eficientă împotriva accesului neautorizat sau al loviturilor accidentale, asigurând că dispozitivul de comutare rămâne în condiții perfecte de funcționare în orice situație. În plus, culoarea sa galbenă strălucitoare îl face ușor vizibil în medii aglomerate, facilitând identificarea și accesul rapid în caz de urgență. Switch Finger Guard XA9Z-KG1 face parte din gama de produse de înaltă calitate dezvoltate de Idec, unul dintre cei mai renumiți producători de dispozitive de comutare din industrie. Fiind compatibil cu întrerupătoarele și dispozitivele pilot din seria XA, acest capac asigură o funcționare impecabilă și sigură a echipamentului dumneavoastră. În concluzie, Switch Finger Guard XA9Z-KG1 este alegerea perfectă pentru cei care doresc să ofere o protecție suplimentară dispozitivelor lor de comutare Idec XA Series. Cu caracteristicile sale excelente și designul robust, acest produs va asigura siguranța echipamentului dumneavoastră în orice mediu industrial.
Detalii produs
CL96447

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Întrerupătoare și dispozitive pilot din seria Idec XA

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

9 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare