Categorii

Vezi si alte recomandari

IDEC - HW9Z-KG3 - Switch Finger Guard, HW Series Pushbutton Switches

IDEC - HW9Z-KG3 - Switch Finger Guard, HW Series Pushbutton Switches
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
201,94 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL102730
Adaugă la favorite0
Descriere
HW9Z-KG3 este o copertă de oprire de urgență de culoare galbenă pentru utilizare cu comutatorul de buton de tip seria HW. Este fabricat din poliamidă. Clasificare de protecție IP65. Aplicații industriale.
. Produsul IDEC - HW9Z-KG3 - Switch Finger Guard face parte din gama de echipamente industriale de înaltă calitate marca IDEC. Acesta este un capac de culoare galbenă de tip buton de urgență, destinat utilizării cu întrerupătoarele cu buton din seria HW. Construit din poliamidă rezistentă, acest capac oferă gradul de protecție IP65, fiind ideal pentru aplicații industriale în medii cu condiții dure. Cu o gamă variată de produse compatibile, inclusiv adaptorul Multicomp Pro RJ45, acest capac este destinat să ofere un nivel ridicat de siguranță și protecție în medii industriale. Prin utilizarea acestui capac de protecție, utilizatorii pot fi siguri că echipamentele lor vor fi protejate împotriva deteriorării sau accesului neautorizat. Produsul IDEC - HW9Z-KG3 - Switch Finger Guard este o soluție sigură și fiabilă pentru protejarea echipamentelor industriale, asigurând o utilizare eficientă și sigură în medii industriale exigente. Cu caracteristici de înaltă performanță și un design robust, acest capac de protecție este un accesoriu indispensabil pentru utilizatorii care pun accent pe siguranță și fiabilitate în mediul lor industrial.
Detalii produs
CL102730

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Întrerupătoare cu buton din seria HW

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

9 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare