Categorii

Vezi si alte recomandari

HUMMEL - 1.325.2000.59 - Seal Ring, Threaded, Polyethylene, M20 x 1.5 Pachet de 500

HUMMEL - 1.325.2000.59 - Seal Ring, Threaded, Polyethylene, M20 x 1.5 Pachet de 500
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
784,26 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL91587
Adaugă la favorite0
Descriere
In gama de produse a brandului HUMMEL, se regăsește inelul de etanșare 1.325.2000.59, cu filet, fabricat din polietilenă (PE). Acest inel de etanșare este proiectat pentru a asigura etanșeitatea în instalările industriale, iar dimensiunile sale sunt potrivite pentru filetul M20 x 1.5. Cu un diametru intern de 20 mm și unul extern de 25 mm, acest inel de etanșare este ideal pentru utilizarea în aplicații care necesită o etanșare de înaltă calitate și durabilitate. Fabricat din material rezistent la coroziune și substanțe chimice, acest inel de etanșare este potrivit pentru utilizare în medii industriale variate, oferind o soluție fiabilă și eficientă pentru protecția împotriva scurgerilor de fluide sau gaz.
Detalii produs
CL91587

Fișă produs

Diametru extern
25 mm
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Diametru intern
20 mm
Material de etanșare
PE (polietilenă)

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

4 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare