Categorii

Vezi si alte recomandari

HIRSCHMANN - MAS50S - DIN Audio / Video Connector, 5 Contacts, Plug, Cable Mount, Solder, Tin Plated Contacts

HIRSCHMANN - MAS50S - DIN Audio / Video Connector, 5 Contacts, Plug, Cable Mount, Solder, Tin Plated Contacts
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
32,65 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL81157
Adaugă la favorite0
Descriere
MAS50S este un mufă DIN dreaptă miniaturală cu 5 pini, ecranată, cu conexiune prin lipire. Numeroase versiuni diferite asigură o varietate de utilizări în echipamente audio și video, instrumente de măsurare și control. Conexiune sigură a conectorilor, cuplajelor, prizele montate pe panou și conectorii montați pe panou cu sistem de blocare cu șuruburi. Toate caracteristicile conectorului de cablu filete de blocare pentru a reduce tensiunea. Tipuri UM ca standard. Tensiune nominală 34VAC/DC Curent nominal 4A Mâner izolat Rezistență la izolație 10¹¹Ω Aplicații: Electronice de consum.
Compania HIRSCHMANN prezintă connectorul audio/video MAS50S - DIN, un conector miniatural cu 5 pini, protejat cu ecranare și conexiune prin sudură. Diverse versiuni ale acestui produs asigură o varietate de utilizări în echipamente de audio și video, instrumente de măsurare și control. Conectorul este proiectat pentru a asigura o conexiune sigură între conectori, cuplaje, prize montate pe panou și conectoare montate pe panou cu un sistem de blocare prin șurub. Toate caracteristicile conectorului de cablu includ niște lame de fixare care reduc tensiunea. Cu o tensiune nominală de 34VAC/DC și curent nominal de 4A, acest conector este prevăzut cu un mâner izolat și o rezistență la izolație de 10¹¹R. Aplicațiile includ electronice de consum, iar caracteristicile includ un corp din plastic, contacte placate cu staniu și montare pe cablu. În concluzie, connectorul audio/video MAS50S - DIN de la HIRSCHMANN este un produs de înaltă calitate, versatil și fiabil, potrivit pentru diverse aplicații în industria electronică. Este conceput pentru a asigura o conexiune sigură și de înaltă performanță în echipamentele audio și video, precum și în alte echipamente de măsurare și control. Alegerea acestui conector pentru proiectele dvs. va asigura o funcționare optimă și fiabilitate pe termen lung.
Detalii produs
CL81157

Fișă produs

Gen
Priza
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Montarea conectorului
Montare cablu
Materialul corpului conectorului
Corp din plastic
Număr de contacte
5 Contacte
Placarea de contact
Contacte placate cu staniu
Rezilierea contactului
Lipire

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare