Categorii

Vezi si alte recomandari

HIRSCHMANN - MAK 4100 - DIN Audio / Video Connector, 4 Contacts, Jack, Cable Mount, Solder, Tin Plated Contacts

HIRSCHMANN - MAK 4100 - DIN Audio / Video Connector, 4 Contacts, Jack, Cable Mount, Solder, Tin Plated Contacts
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
50,17 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL80176
Adaugă la favorite0
Descriere
MAK 4100 este un cuplu cu 4 contacte cu șurub de blocare. Are conexiune prin sudură. Aplicații: sunet, imagistică, video și viziune.
Hirschmann - MAK 4100 - DIN Audio / Video Connector este un conector de tip jack cu 4 contacte și șurub de blocare. Acesta vine cu conexiune pentru lipire. Acest conector este potrivit pentru diverse aplicații precum audio, imagistică, video și viziune. Cu o gamă largă de produse, acest adaptor Multicomp Pro RJ45 este util în diferite domenii de utilizare. Corpul conectorului este realizat din plastic rezistent, iar contactele sunt placate cu staniu pentru a asigura o conexiune bună și durabilă. Montarea acestui conector se face pe cablu, oferind o soluție simplă și eficientă pentru conectarea dispozitivelor audio sau video. Numărul total de contacte este de 4, ceea ce îl face potrivit pentru diverse aplicații și configurații. Fiind un produs de calitate înaltă, acest conector este fiabil și durabil în utilizare. În concluzie, Hirschmann - MAK 4100 - DIN Audio / Video Connector este o alegere excelentă pentru cei care caută un conector versatil și de încredere pentru dispozitivele lor audio sau video. Cu caracteristicile sale bine definite și materiale de calitate, acest produs se va dovedi a fi o investiție bună pe termen lung.
Detalii produs
CL80176

Fișă produs

Gen
Jack
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Montarea conectorului
Montare cablu
Materialul corpului conectorului
Corp din plastic
Număr de contacte
4 Contacte
Placarea de contact
Contacte placate cu staniu
Rezilierea contactului
Lipire

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare