Categorii

Vezi si alte recomandari

HIOKI - L4938 - Test Pin Set, for Multimeter, Attach to The Tip of Banana Plug, 600 V

HIOKI - L4938 - Test Pin Set, for Multimeter, Attach to The Tip of Banana Plug, 600 V
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
184,98 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL96643
Adaugă la favorite0
Descriere
Set de ace cu un cap roșu și unul negru pentru teste, clasificate CAT III 600V (cu capac), CAT II 600V (fără capac). Se atașează la vârful cablurilor de test L4930/4940.
HIOKI - L4938 - Test Pin Set este un set de ace de testare format dintr-un capac rosu si unul negru, cu clasificare CAT III 600V (cu capac) si CAT II 600V (fara capac). Acestea se ataseaza varfului cablurilor de testare HIOKI L4930/4940, permitand utilizatorului sa efectueze masuratori precise si sigure. Acest set de ace de testare este ideal pentru utilizarea in domeniul electricianului si al electronicii, oferind o protectie adecvata impotriva supratensiunilor si asigurand siguranta utilizatorului in timpul masuratorilor. Cu un design compact si usor de utilizat, HIOKI - L4938 - Test Pin Set este un accesoriu versatil care poate fi folosit cu succes in diverse aplicatii de masurare. Este un produs de calitate, realizat conform standardelor de siguranta si fiabilitate, oferind rezultate precise si consistente de fiecare data. In concluzie, HIOKI - L4938 - Test Pin Set este un accesoriu util si practic pentru orice profesionist care lucreaza cu echipamente electrice si electronice. Cu o constructie durabila si rezistenta la uzura, acest set de ace de testare este un instrument de incredere care va facilita activitatile de masurare si testare, sporind eficienta si precizia lucrului.
Detalii produs
CL96643

Fișă produs

Tip accesoriu
Test Pin Set
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Cabluri de testare HIOKI L4930

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare