Categorii

Vezi si alte recomandari

HIOKI - L4935 - Alligator Clip Set , for Test Leads and Multimeter, Attach to the Tip of Banana Plug, 1 kV

HIOKI - L4935 - Alligator Clip Set , for Test Leads and Multimeter, Attach to the Tip of Banana Plug, 1 kV
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
184,98 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL93485
Adaugă la favorite0
Descriere
Set de cleme alligator, clasificate CAT III 1000V și CAT IV 600V. Se atașează la vârful L4930/4940.
HIOKI - L4935 - Setul de clipsuri Alligator pentru conductoare de testare și multimetru este un accesoriu util pentru utilizarea în domeniul electronic sau electric. Produsul este destinat pentru a fi utilizat împreună cu conductoarele de testare și multimetrul din gama L4930/4940. Setul de clipsuri Alligator este certificat CAT III 1000V și CAT IV 600V, asigurând o măsurare sigură și precisă în orice situație. Clipsurile se atașează ușor la vârful conectorului cu banană, asigurând o conexiune stabilă și sigură în timpul măsurătorilor. Culoarea izolatorului este disponibilă în negru și roșu, pentru o identificare ușoară a cablurilor conectate. Tipul de conector este Alligator Clip, iar gama de produse este compatibilă cu adaptorul Multicomp Pro RJ45. Prin utilizarea acestui set de clipsuri Alligator, veți putea efectua măsurători precise și fiabile în diverse aplicații electrice sau electronice. Fiind un produs de calitate, certificat conform standardelor de siguranță, puteți avea încredere că veți obține rezultate corecte și sigure în toate măsurătorile efectuate. În concluzie, HIOKI - L4935 - Setul de clipsuri Alligator este un accesoriu indispensabil pentru orice profesionist în domeniul electric sau electronic, asigurând o conexiune sigură și precisă în timpul măsurătorilor realizate.
Detalii produs
CL93485

Fișă produs

Tip conector
Aligator Clip
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Culoare izolator
Negru, Roșu

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare