Categorii

Vezi si alte recomandari

HIOKI - L4933 - Contact Pin Set, for Test Lead and Multimeter, 60V DC/ 30V AC

HIOKI - L4933 - Contact Pin Set, for Test Lead and Multimeter, 60V DC/ 30V AC
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
184,98 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL93541
Adaugă la favorite0
Descriere
Set de pini de contact Se atașează la vârful cablului de testare Pentru utilizare cu cablurile de testare HIOKI L9207-10/DT4911, L9206 Evaluare 70VDC/33V AC
Contact Pin Set HIOKI - L4933 este un accesoriu deosebit de util pentru cablurile de testare HIOKI L9207-10 și DT4911, L9206. Acest set de pini de contact se atașează la vârful cablului de testare și are o clasificare de 70V DC / 33V AC. Cu Contact Pin Set HIOKI - L4933, veți putea efectua măsurători precise și fiabile, indiferent de aplicația dvs. Setul de pini de contact vă permite să conectați cu ușurință cablul de testare la echipamentul pe care doriți să-l testați, eliminând astfel posibilitatea unor erori sau lecturi inexacte. Cu o gamă largă de produse, HIOKI este unul dintre liderii din industria de testare și măsurare. Fie că sunteți un profesionist în domeniul electronic sau pur și simplu un entuziast care apreciază precizia și fiabilitatea, Contact Pin Set HIOKI - L4933 este un accesoriu pe care nu ar trebui să-l neglijați. Pregătit pentru a fi utilizat cu echipamentele de testare HIOKI, Contact Pin Set este o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și extindă capacitățile de testare și să efectueze măsurători precise în diverse aplicații. În concluzie, Contact Pin Set HIOKI - L4933 este un accesoriu esențial pentru oricine lucrează cu echipamente de testare și măsurare. Cu clasificarea sa de 70V DC / 33V AC, acest set de pini de contact vă va ajuta să efectuați măsurători precise și fiabile în orice situație.
Detalii produs
CL93541

Fișă produs

Tip accesoriu
Set Pin de contact
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Cabluri de testare HIOKI L9207-10

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare