Categorii

Vezi si alte recomandari

HIOKI - L4932 - Test Pin Set, for Connection Cable, 600 V/1 kV

HIOKI - L4932 - Test Pin Set, for Connection Cable, 600 V/1 kV
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
184,98 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL86006
Adaugă la favorite0
Descriere
Set de teste cu un ac de testare cu câte o capac roșu și negru, cu clasificare CAT III 1000V / CAT IV 600V. Pentru utilizare cu cablurile de testare HIOKI L4930. Se atașează la vârful cablului cu mufa tip banana.
Test Pin Set HIOKI L4932 este un set de ace de testare utilizat pentru cabluri de conexiune, având rating-ul CAT III 1000V /CAT IV 600V. Setul include câte o capsă roșie și neagră, și se utilizează cu cablurile de testare HIOKI L4930. Acest set de ace de testare se atașează la vârful cablului cu mufa banana, făcându-l ușor de utilizat și extrem de practic pentru testele de măsurare. Este proiectat pentru a fi folosit în condiții de siguranță, având certificări CAT III și CAT IV. Setul este un accesoriu de calitate, care îmbunătățește precizia și fiabilitatea măsurătorilor într-o gamă largă de aplicații. Este un produs necesar pentru orice profesionist care lucrează în domeniul măsurătorilor electrice. În concluzie, Test Pin Set HIOKI L4932 este un produs de înaltă calitate, care oferă siguranță și precizie în măsurătorile electrice. Este un accesoriu indispensabil pentru cablurile de testare HIOKI L4930 și este recomandat pentru utilizare în diverse aplicații profesionale.
Detalii produs
CL86006

Fișă produs

Tip accesoriu
Test Pin Set
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Cabluri de testare HIOKI L4930

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare