Categorii

Vezi si alte recomandari

HERGA - 6448-AAAB-0000 - Foot Actuator

HERGA - 6448-AAAB-0000 - Foot Actuator
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
360,35 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL81530
Adaugă la favorite0
Descriere
6448-AAAB-0000 este un Balon de picior cu profil scăzut ușor de operat pentru aplicații care stau pe picioare sau securizate cu o placă de montare încorporată. Tub de intrare lateral, bază plană cu inel de montare. Tubul de PVC negru are un diametru interior de 3mm, diametru exterior de 6mm și o lungime de 2m. Culoarea neagră. Aplicații industriale.
HERGA - 6448-AAAB-0000 - Foot Actuator este un dispozitiv inovator, conceput pentru utilizarea în aplicații industriale. Ceea ce îl face special este profilul său compact și ușurința în utilizare, putând fi acționat cu piciorul. Acest bellow de picior poate fi utilizat în aplicații independente sau fixat cu ajutorul unei plăci de montare încorporate. Tubul de intrare lateral și baza plată cu inel de montare asigură stabilitatea și confortul utilizatorului. Tubul fabricat din PVC negru are un diametru interior de 3 mm, un diametru exterior de 6 mm și o lungime de 2 metri, oferind flexibilitate și durabilitate în același timp. Datorită culorii sale negre, acest foot actuator se integrează perfect în medii industriale, reducându-se astfel posibilitatea de deteriorare și extremizând standardele estetice. Produsul este ideal pentru aplicații industriale, oferind o gamă largă de posibilități și beneficii pentru utilizatori. Fiind un produs Multicomp Pro, se garantează calitatea și fiabilitatea acestuia. În concluzie, HERGA - 6448-AAAB-0000 - Foot Actuator reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru aplicațiile industriale, fiind ușor de utilizat și extrem de durabil.
Detalii produs
CL81530

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare