Categorii

Vezi si alte recomandari

GW INSTEK - GHT-114. - Test Cable Assembly, 30 m, Test Lead Set

GW INSTEK - GHT-114. - Test Cable Assembly, 30 m, Test Lead Set
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
254,20 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL85558
Adaugă la favorite0
Descriere
GHT-114 de la GW Instek este un cablu de testare pentru tensiunea de izolare rezistenta pentru seria GPT-9900/9800. Lungimea este de 1000mm. Aplicații: Testare și Măsurare.
GW Instek GHT-114 este un set de cabluri de testare de înaltă calitate, proiectat pentru a fi utilizat cu testoarele de siguranță electrică din seria GPT-9900/9800/9600 de la GW Instek. Cu o lungime de 30 de metri, acest cablu de testare este ideal pentru măsurările de înaltă tensiune și rezistență la izolare. Acest set de cabluri de testare este extrem de durabil și fiabil, făcându-l potrivit pentru utilizarea în medii industriale și de laborator. Este dotat cu un adaptor Multicomp Pro RJ45 pentru a asigura o conexiune sigură și precisă cu testoarele de siguranță electrică. GW Instek GHT-114 este un accesoriu esențial pentru orice profesionist din domeniul testării și măsurătorilor electrice. Cu ajutorul acestui set de cabluri de testare, puteți efectua măsurători rapide și precise într-un mod sigur și eficient. În concluzie, GW Instek GHT-114 este un produs de înaltă calitate, care vă va ajuta să efectuați testele de siguranță electrică într-un mod profesional și precis. Indiferent dacă sunteți un electrician sau un inginer de laborator, acest set de cabluri de testare va fi un instrument valoros în trusa dvs. de măsurători.
Detalii produs
CL85558

Fișă produs

Tip accesoriu
Set de cabluri de testare
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Testoare de siguranță electrică din seria GW Instek GPT-9900/GPT-9800/GPT-9600

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare