Categorii

Vezi si alte recomandari

FULLEON - 4990009FUL-0040 - Spare Key, Fire Alarm Call Point

FULLEON - 4990009FUL-0040 - Spare Key, Fire Alarm Call Point
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
160,83 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL96860
Adaugă la favorite0
Descriere
Cheia de rezervă Fulleon 4990009FUL-0040 este un accesoriu de calitate, proiectat pentru a fi utilizat cu punctele de apel Fulleon CX/UK. Această cheie este un element esențial pentru întreținerea și gestionarea eficientă a sistemului de alarmă la incendiu. Construită din materiale durabile, cheia de rezervă Fulleon asigură o fixare sigură și rapidă a punctelor de apel, facilitând intervenția în caz de urgență. Compatibilă cu o gamă variată de produse, această cheie este compactă și ușor de utilizat, fiind ideală pentru instalatori profesioniști și tehnicieni de mentenanță. Fiind un produs semnat Fulleon, poți avea încredere în calitatea și fiabilitatea sa, iar prețul accesibil face din această cheie de rezervă o investiție inteligentă pentru siguranța și funcționarea optimă a sistemului de alarmă la incendiu.
Detalii produs
CL96860

Fișă produs

Tip accesoriu
Cheie de rezerva
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Puncte de apel Fulleon CX/UK

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare