Categorii

Vezi si alte recomandari

FLUKE - FLUKE TLK1550-RTLC - Test Lead Set, Crocodile Clip, 4mm Banana Plug, Shrouded, 10 kV, Black, Green, Red

FLUKE - FLUKE TLK1550-RTLC - Test Lead Set, Crocodile Clip, 4mm Banana Plug, Shrouded, 10 kV, Black, Green, Red
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
3.352,81 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL79243
Adaugă la favorite0
Descriere
Fluke oferă acum TLK1550-RTLC ca accesoriu independent. Acesta este setul de clește mare și cablu. Acest set de cabluri de testare poate fi folosit pentru upgrade-ul unei capacități 1550C sau ca set de înlocuire. Cablul este integrat cu clema de 10 kV pentru a asigura că.
Fluke TLK1550-RTLC - Set de cabluri de testare, clip de crocodil, mufă banana de 4mm, învelit, 10 kV, negru, verde, roșu Fluke vine acum cu TLK1550-RTLC ca un accesoriu independent. Acesta este setul mare de cabluri de testare cu clip de crocodil. Acest set de cabluri de testare poate fi folosit pentru upgrade-ul unei capacități de 1550C sau ca set de înlocuire. Cablul este integrat cu clema de 10 kV pentru a asigura că. Caracteristici: - Culoare izolator: Negru, Verde, Roșu - Testare conector tip B: Mufă banană de 4 mm, învelit - Gamă de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45 - Testare conector tip A: Clip de crocodil - Voltaj: 10 kV - Nr. cabluri de testare: 3 Fluke TLK1550-RTLC este un set versatil de cabluri de testare, ideal pentru utilizarea în laboratoare, ateliere sau în domeniul industrial. Culoarea izolatoare distinctă, negru, verde și roșu, permite o identificare ușoară a diferitelor conexiuni. Conectorii de calitate, precum mufa banana de 4mm și clipul de crocodil, asigură o conexiune sigură și fiabilă. Cu o tensiune maximă de 10 kV, acest set de cabluri de testare este potrivit pentru aplicații care necesită o testare de înaltă tensiune. Indiferent dacă sunteți un electrician profesionist sau un entuziast în domeniul electronic, Fluke TLK1550-RTLC este alegerea perfectă pentru teste precise, eficiente și sigure. Optați pentru calitate și fiabilitate cu acest set de cabluri de testare de la Fluke!
Detalii produs
CL79243

Fișă produs

Voltaj
10 kV
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Culoare izolator
Negru, Verde, Roșu
Testare conector tip A
Clip de crocodil
Testare conector tip B
ștecher banană de 4 mm, învelit
Nr. cabluri de testare
3

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare