Categorii

Vezi si alte recomandari

FLUKE - FLUKE I2500-18 - Current Probe, Flexible Cord Probe, 2.5 kA, 100 mA, Fluke Meters

FLUKE - FLUKE I2500-18 - Current Probe, Flexible Cord Probe, 2.5 kA, 100 mA, Fluke Meters
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.706,62 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL79533
Adaugă la favorite0
Descriere
Sondele de curent flexibile Fluke iFlex extind gama de măsurare a anumitor contoare Fluke la 2500 A curent alternativ, oferind în același timp cea mai mare flexibilitate în măsurători. Sondele iFlex se conectează direct la contor, afișând măsurările curentului fără factori de scalare care pot genera erori. Cablul de 1.8 m (6 ft) permite separarea între locația de măsurare și contorul cu clește, facilitând vizualizarea afișajului. Dimensiunea mare a buclei și secțiunea transversală subțire permit măsurarea conductoarelor de dimensiuni neobișnuite și accesul îmbunătățit la fire în spații aglomerate. Gama extinsă de măsurare de 2500 A curent alternativ oferă o mai mare flexibilitate în afișaj și capacitatea de a măsura conductoare de dimensiuni neobișnuite. Categoria CAT IV 600 V, CAT III 1000 V Diametrul bobinei de 7,5 mm permite măsurători în spații restrânse Design ergonomic ce permite operarea ușoară cu o singură mână Cablu de 1.8 m (6 ft) Garanție de trei ani Aplicații: Senzori și Instrumentație, Echipamente de Măsură, Testare și Măsurare.
Fluke i2500-18 este o sonda de curent flexibila care extinde gama de masurare a multimetrelor Fluke la 2500 A AC, oferind in acelasi timp flexibilitatea ultima in masurare. Sondele iFlex se conecteaza direct la multimetru, afisand masuratorile de curent fara factori de scalare eronati. Cablul de 1.8 m permite separarea intre locatia de masurare si clestele multimetrului, facilitand astfel vizualizarea afisajului. Dimensiunea mare a buclei si sectiunea transversala subtire permit masurarea conductorilor cu dimensiuni neconventionale si accesul imbunatatit la fire in spatii aglomerate. Gama extinsa de masurare de 2500 A AC ofera o mai mare flexibilitate si capacitate de a masura dimensiuni neconventionale ale conductorilor. Este potrivit pentru utilizare in aplicatii cum ar fi senzoristica, instrumentatia, masurarea si testarea. Cu un diametru de bobina de 7.5 mm, sonda permite masurarea in spatii inguste. Designul ergonomic permite operarea usoara cu o singura mana. Cablul de 1.8 m ofera o mai mare libertate de miscare si facilitare a masuratorilor. Fluke i2500-18 este potrivit pentru utilizare cu contoarele Fluke si vine cu o garantie de trei ani. Cu un interval de curent minima de 100 mA si un interval de curent maxima de 2.5 kA, acest produs este un instrument de incredere pentru masuratori precise si fiabile.
Detalii produs
CL79533

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Contoare Fluke
Interval de curent Max
2.5 kA
Interval curent Min
100 mA
Conector lateral al sondei
Sondă cu cablu flexibil

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare