Categorii

Vezi si alte recomandari

FIBRE DATA - H3E2000BHR - Fibre Optics Emitter Module, 660nm, Multimode, SMA, 2V Forward, 10MB/s, 20.3mm Lead Length

FIBRE DATA - H3E2000BHR - Fibre Optics Emitter Module, 660nm, Multimode, SMA, 2V Forward, 10MB/s, 20.3mm Lead Length
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
245,00 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL96064
Adaugă la favorite0
Descriere
H3E2000BHR este un emițător de fibră optică de 660 nm cu LED universal pentru maximizarea aplicațiilor fibrei optice polimerice. De asemenea, va lansa nivele bune de putere în alte tipuri de fibre multimod și timpul de răspuns rapid îl face potrivit pentru rate de date de până la 10Mbps. Curentul continuu înainte de 50mA, dissiparea puterii de 70mW, tensiunea inversă de 4V, intervalul de temperatură de funcționare de la -40 la 80°C. Aplicații: Fibre optice, iluminare cu LED-uri.
Fibre Data - H3E2000BHR este un modul emițător de fibră optică cu o lungime de undă de 660nm, multimod, cu conector tip SMA și o tensiune de 2V înainte. Cu o lungime a cablului de 20.3mm, acest modul este ideal pentru transmiterea datelor la o viteză de până la 10MB/s. Acest produs este echipat cu un emițător LED universal, care maximizează aplicațiile de fibră optică polimerică. De asemenea, poate oferi nivele bune de putere în alte tipuri de fibre multimod și timpul de răspuns rapid îl face potrivit pentru rate de date de până la 10Mbps. Cu o curent continuu înainte de 50mA, o dissipare a puterii de 70mW și o tensiune inversă de 4V, acest modul este proiectat pentru a funcționa într-un interval de temperatură cuprins între -40 și 80°C. Fibre Data - H3E2000BHR este ideal pentru aplicații de fibră optică și iluminat cu LED-uri. Conectorul tip SMA face instalarea și conectarea simplă și rapidă, iar performanța sa superioară îl face o alegere excelentă pentru diverse aplicații în domeniul comunicațiilor optice. În concluzie, Fibre Data - H3E2000BHR este un modul emițător de fibră optică cu performanțe excelente, potrivit pentru o gamă largă de aplicații în domeniul comunicațiilor optice și iluminatului cu LED-uri.
Detalii produs
CL96064

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip conector fibră optică
SMA

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare