Categorii

Felinar LAMP:bit pentru BBC micro:bit

Acest accesoriu a fost conceput pentru a replica un iluminat stradal. Aceasta este o placă excelentă pentru utilizarea în proiecte de transport și a fost proiectată să se potrivească aceleiași estetici ca STOP:bit, astfel încât acestea să poată fi utilizate împreună în cadrul acelorași proiecte.

Compatibil Arduino
Expediere în 6 zile
Zona Import: Europa
62,22 lei (inclusiv TVA)
Cod produs:
CL898
Adaugă la favorite0
Descriere

Acest accesoriu a fost conceput pentru a replica un iluminat stradal. Aceasta este o placă excelentă pentru utilizarea în proiecte de transport și a fost proiectată să se potrivească aceleiași estetici ca STOP:bit,  astfel încât acestea să poată fi utilizate împreună în cadrul acelorași proiecte. Placa are, de asemenea, un fototranzistor care poate fi utilizat pentru a reacționa la modificările nivelului luminii ambientale, acționând astfel și deconectând LED-ul alb în mod autonom. Pentru comutarea temporizată, proiectul ar putea include o placa RTC. Acest accesoriu de iluminat este alimentat prin placa micro:bit.

Placa de dezvoltare micro:bit nu este inclusă!

Caracteristici tehnice:

  • LAMP:bit este un accesoriu pentru micro:bit care reproduce o lumină stradală.
  • Dispune de un fototranzistor incorporat pentru comutarea autonomă.
  • Micro-bit-ul poate fi înșurubat / prins pe placă.
  • Poate fi folosit împreună cu semaforul STOP:bit pentru proiecte mai mari.
  • 1 x LAMP: bit pentru BBC micro: bit
  • 5 x M3 șuruburi de 8 mm.
  • 5 x M3 Hex Full piulițe.
Detalii produs
CL898

Fișă produs

Compatibilitate
Compatibil Arduino
Plata Avans
Nu
Termen Livrare
6
Zona Import
Europa

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare