Categorii

Extractor Fum

Această unitate de extragere a fumului EL zero este o soluție excelentă de extragere a fumului pentru aplicații mici de lipire.

Universal
Necesită plata în avans
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
5.867,68 RON (inclusiv TVA) 6.508,26 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL960
Adaugă la favorite0
Descriere

FT91012699 de la Weller este un kit EL de smog zero. Această unitate de extragere a fumului EL zero este o soluție excelentă de extragere a fumului pentru aplicații mici de lipire. Este capabil să producă un volum de aspirație de 150m3 / h și o putere de extracție de 2500Pa cu turbină de înaltă calitate fără perii. Smogul zero EL poate optimiza condițiile de funcționare cu până la 2 locuri de muncă, asigurând o protecție maximă a sănătății pentru utilizator, prin combinarea unui comutator de pornire / oprire a energiei și a unui monitor electronic de alarmă. Unelte flexibile și reglabile 60 de brațe permit ajustarea ușoară la bancul de lucru. Are spumă de carbon activă pentru curățarea eficientă a gazelor și este o unitate portabilă de extragere a fumului pentru plasarea sub sau lângă banc. Sunt disponibile patru reglaje de viteză pentru reglarea puterii.

  • Schimbarea ușoară a filtrului și suprafața mare a filtrului HEPA H13 de 2,4 m² pentru o durată mai lungă de viață a filtrului
  • Protecție suplimentară a sănătății prin monitorizarea filtrului și alarma de filtrare
  • Turbină EC fără perii de întreținere
  • Dimensiunile sunt de 335 mm x 360 mm x 445 mm (L x W x H) și greutatea este de 8,6 kg
  • Tensiunea nominală este de 230 V, 50 Hz, iar puterea electrică este de 120 W
  • Se separă filtrul de prefiltru M5 cu praf fin de schimbare
  • Nivelul de zgomot este de 55db (A) la o distanță de 1m
  • Instalare rapidă și simplă cu sistem ușor de accesat
Detalii produs
CL960

Fișă produs

Tip accesoriu
Aparat de lipit

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare