Categorii

Vezi si alte recomandari

EXTECH INSTRUMENTS - HT30 - Humidity Meter, Heat Stress WBGT, 0% to 100% Relative Humidity, 254 mm, 48.7 mm, 29.4 mm

EXTECH INSTRUMENTS - HT30 - Humidity Meter, Heat Stress WBGT, 0% to 100% Relative Humidity, 254 mm, 48.7 mm, 29.4 mm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.432,65 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL96521
Adaugă la favorite0
Descriere
HT30 este un termometru WBGT (Temperatura bulbului umed al globului) pentru stresul termic. Măsurătorul HT30 al Temperaturii bulbului umed al globului (WBGT) ia în considerare efectele temperaturii, umidității și a luminii directe sau a soarelui radiant. Poate determina și Indexul de stres termic care măsoară cât de cald se simte când umiditatea este combinată cu temperatura, mișcarea aerului și căldura radiantă. Temperatura bulbului negru (TG) monitorizează efectele radiației solare directe asupra unei suprafețe expuse. O funcție in/out afișează valoarea WGBT cu sau fără expunerea directă la soare. Alte caracteristici includ oprirea automată a alimentării cu posibilitate de anulare și o interfață RS-232 încorporată. Intervalul Temperaturii bulbului umed al globului (WBGT) este de la 32 la 122°F (0 la 50°C), intervalul Temperaturii bulbului negru (TG) este de la 32 la 176°F (0 la 80°C), intervalul Temperaturii aerului (TA) este de la 32 la 122°F (0 la 50°C), iar umiditatea variază de la 0 la 100%RH. Conținutul include termometrul WBGT pentru stresul termic, 2 baterii AAA.
Produsul EXTECH INSTRUMENTS - HT30 - Humidity Meter, Heat Stress WBGT este un instrument de măsurare a temperaturii umede a globului bulbului (WBGT). Acesta ține cont de efectele temperaturii, umidității și a radiației solare directe sau indirecte. De asemenea, poate determina indicele de stres termic, care măsoară cât de cald se simte atunci când umiditatea este combinată cu temperatura, mișcarea aerului și căldura radiantă. Temperatura globului negru (TG) monitorizează efectele radiației solare directe pe o suprafață expusă. O funcție in/out afișează valoarea WGBT cu sau fără expunere directă la soare. Alte caracteristici includ oprirea automată a alimentării cu energie cu anulare și o interfață RS-232 încorporată. Gama de temperatură umedă a globului bulbului (WBGT) variază de la 32 la 122°F (0 la 50°C). Gama de temperatură a globului negru (TG) variază de la 32 la 176°F (0 la 80°C). Gama de temperatură a aerului (TA) variază de la 32 la 122°F (0 la 50°C). Gama de umiditate variază de la 0 la 100%RH. Conținutul include un instrument de măsurare a stresului termic (Wet Bulb Globe Temperature), 2 baterii AAA. Caracteristicile produsului includ gama de produse: Adaptor Multicomp Pro RJ45, Înălțime externă: 254 mm, Adâncime externă: 29,4 mm, Interval de umiditate: 0% până la 100% umiditate relativă, Lățime externă: 48,7 mm. EXTECH INSTRUMENTS - HT30 - Humidity Meter, Heat Stress WBGT este un instrument extrem de util pentru efectuarea măsurătorilor precise în condiții de stres termic.
Detalii produs
CL96521

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Înălțime exterioară
254 mm
Lățimea exterioară
48.7 mm
Adâncime exterioară
29.4 mm
Interval de umiditate
0% până la 100% umiditate relativă

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare