Categorii

Vezi si alte recomandari

EXTECH INSTRUMENTS - CO240 - Air Quality Meter, -10 °C, 50 °C, 10% to 90%, 0ppm to 9999ppm

EXTECH INSTRUMENTS - CO240 - Air Quality Meter, -10 °C, 50 °C, 10% to 90%, 0ppm to 9999ppm
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
2.509,61 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL85287
Adaugă la favorite0
Descriere
CO240 măsoară dioxidul de carbon (CO2), temperatura aerului și umiditatea, precum și calculele de punct de rouă și bulb umed. Alarma de înalt setat de utilizator cu semnal sonor este perfectă pentru efectuarea unei verificări rapide a nivelului de CO2 pentru a ajuta la ajustarea condițiilor de mediu într-o zonă închisă, cum ar fi o seră sau o pepinieră, pentru a asigura o creștere optimă a plantelor. Afișaj dublu al concentrațiilor de dioxid de carbon (CO2) și umiditate relativă, temperatură, punct de rouă sau bulb umed. Senzor CO2 NDIR (infraroșu fără dispersie) fără întreținere Avertizare auditivă de CO2 când nivelul de concentrație depășește punctul de setare înalt al utilizatorului Funcție de amintire a valorii Min./Max. a CO2-ului Include software și cablu pentru înregistrarea datelor on-line (în timp real) pe un PC Funcție de calibrare automată a bazelor Hold de date, oprire automată a alimentării (cu dezactivare), indicator de baterie descărcată Montaj pe trepied (trepiedul nu este furnizat) Furnizat cu 6 baterii AAA, cablu USB, software pentru PC și husă moale.
Extech Instruments CO240 este un instrument de calitate aeriană care măsoară dioxidul de carbon (CO2), temperatura aerului și umiditatea, precum și calculul punctului de rouă și bulb umed. Alarmele sonore ajustabile de înaltă calitate sunt perfecte pentru a verifica rapid nivelul de CO2 și pentru a ajusta condițiile ambientale dintr-o zonă închisă, cum ar fi o sera sau o grădina, pentru a asigura creșterea optimă a plantelor. Aparatul afișează simultan concentrațiile de dioxid de carbon (CO2) și umiditate relativă, temperatură, punct de rouă sau bulb umed. Senzorul CO2 NDIR (infraroșu non-dispersiv) este întreținut automat, iar alarmele sonore avertizează utilizatorul când nivelul de concentrare depășește un anumit prag. Funcția de revenire a valorilor minime/maxime CO2 permite monitorizarea istoricului măsurătorilor. CO240 este prevăzut cu funcții suplimentare precum calibrare automată a bazelor, reținerea datelor, oprire automată a alimentării (cu posibilitatea de a dezactiva), indicator de baterie descărcată și suport pentru trepied (trepiedul nu este inclus). Produsul este livrat împreună cu 6 baterii AAA, cablu USB, software pentru PC și o husă moale. Cu o gamă extinsă de produse, CO240 oferă o precizie și fiabilitate superioară în măsurarea CO2-ului, temperatura și umiditatea aerului din diferite medii. Este un instrument esențial pentru asigurarea unui mediu optim în spații închise, iar designul său compact și ușor îl face ușor de transportat și utilizat în diverse aplicații.
Detalii produs
CL85287

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Temperatura de operare Max
50 °C
Temperatura de operare Min
-10 °C
Interval de umiditate relativă
10% până la 90%
Gama CO2
0 ppm până la 9999 ppm

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

4 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare