Categorii

ETA - 17PLUS-Q02-00 - POWER DISTRIBUTION SYSTEM, CKT BREAKER

ETA - 17PLUS-Q02-00 - POWER DISTRIBUTION SYSTEM, CKT BREAKER
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
437,43 RON (inclusiv TVA) 485,18 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL46911
Adaugă la favorite0
Descriere
17PLUS-Q02-00 este un modul 17plus, piesă centrală. Acest modul poate găzdui două întrerupătoare cu o lățime individuală de 12,5mm și se potrivește pe toate șinele standard din industrie. Modulul cu două căi este montat alături de altul pentru a oferi cât mai multe căi cât sunt necesare, având un bloc terminal montat la fiecare capăt pentru conectarea circuitelor de semnalizare. Conexiunile electrice se fac prin intermediul unor borne cu arc fără șurub. Montarea unei bare de bus pe partea terminală a modulelor permite distribuția energiei pe căile individuale cu o intrare comună. În cazul în care se conectează întrerupătoare multipolare, bara de bus nu poate fi utilizată. În acest caz, fiecare pol trebuie conectat individual. Tensiunea nominală (fără întrerupător de circuit) ESTE AC 250V; 3 AC 433V; DC 65V. Clasa de curent (fără întrerupător de circuit) este de 50A (alimentare linie (1.1/1.2) aprobat conform standardului UL 60950).
ETA - 17PLUS-Q02-00 - POWER DISTRIBUTION SYSTEM, CKT BREAKER ETA - 17PLUS-Q02-00 este un modul 17plus, piesă centrală. Acest modul permite montarea a două întrerupătoare cu o lățime individuală a carcasei de 12.5mm și se potrivește pe toate profilele de montaj standard din industrie. Modulul cu două căi este montat alături, pentru a furniza cât mai multe căi, iar la fiecare capăt este montat un bloc de borne pentru conexiunea circuitelor de semnalizare. Conexiunile electrice se realizează prin intermediul bornele elastice, fără șuruburi. Montarea unei bare colectoare pe partea terminală a modulelor permite distribuția energiei către căi individuale, cu o linie comună de alimentare. Când se conectează întrerupătoare multipolare, bara colectoare nu poate fi utilizată. În acest caz, fiecare pol trebuie conectat individual. Tensiunea nominală (fără întrerupător) este AC 250V; 3 AC 433V; DC 65V. Curentul nominal (fără întrerupător) este de 50A (linie de alimentare (1.1/1.2)). Acest produs este aprobat conform standardului UL 60950. Caracteristici: - Tip accesoriu: Modulul 17plus Sistem de distribuție a energiei - Pentru utilizare cu: Întrerupătoare și protectori electronice ETA ESS30-S, ESX10 și ESX10-S ETA - 17PLUS-Q02-00 - POWER DISTRIBUTION SYSTEM, CKT BREAKER este un produs de înaltă calitate, destinat sistemelor de distribuție a energiei. Cu o lățime compactă de 12.5mm, acest modul oferă posibilitatea montării a două întrerupătoare și este compatibil cu toate profilele de montaj standard din industrie. Prin utilizarea acestui modul, se asigură o conexiune sigură și eficientă a circuitelor de semnalizare. Conectorii fără șuruburi asigură o instalare rapidă și ușoară, fără a necesita scule speciale. De asemenea, acest produs oferă flexibilitate în distribuția energiei, prin montarea unei bare colectoare pe partea terminală a modulelor. Aceasta permite distribuția de putere către căile individuale, cu o linie comună de alimentare. ETA - 17PLUS-Q02-00 este un produs de înaltă performanță, a cărui calitate este garantată prin aprobarea conform standardului UL 60950. Este compatibil cu întrerupătoarele și protectorii electronice ETA ESS30-S, ESX10 și ESX10-S, asigurând astfel o soluție completă și eficientă pentru sistemele de distribuție a energiei. În concluzie, ETA - 17PLUS-Q02-00 - POWER DISTRIBUTION SYSTEM, CKT BREAKER este o opțiune excelentă pentru proiectele care necesită o distribuție eficientă și sigură a energiei electrice. Fiind compatibil cu numeroase modele de întrerupătoare și protectori electronici, acest modul oferă o soluție versatilă și ușor de utilizat.
Detalii produs
CL46911

Fișă produs

Tip accesoriu
Modulul 17plus Sistem de distribuție a energiei
Pentru utilizare cu
Întrerupătoare și protectori electronice ETA ESS30-S, ESX10 și ESX10-S

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare