Categorii

Vezi si alte recomandari

EPT - 244-23300-15 - Connector, 95 Contacts, 2 mm, Receptacle, Press Fit, 5 Rows

EPT - 244-23300-15 - Connector, 95 Contacts, 2 mm, Receptacle, Press Fit, 5 Rows
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
70,81 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL95844
Adaugă la favorite0
Descriere
Conectorul 244-23300-15 este un conector 95 de poziții, tip B19, cu 5 rânduri, cu contacte din bronz placate cu aur și izolator din PBT umplut cu sticlă. Acest conector ecranat are un pas de 2 mm și este potrivit pentru aplicații care necesită o densitate mare a contactelor și fiabilitate. Este potrivit pentru utilizarea în aplicații cu placă de circuit imprimat (>=1,44 mm). Design robust Rezistența maximă a contactului de 20mR 0,6 mm (femeie) distanță minimă și 750Vrms tensiune de test 3,125Gbps viteză de transfer de date Aplicații Comunicații & Rețele, Medicale, Industriale
Conectorul EPT - 244-23300-15 este un conector hardmetric de tip B19, cu 95 de contacte înguste, dispuse în 5 rânduri. Acesta este fabricat din bronz placat cu aur și un izolator din PBT umplut cu sticlă. Conectorul este ecranat, având un pas de 2mm și este potrivit pentru aplicații ce necesită o densitate mare de contacte și fiabilitate. Designul său robust asigură o rezistență maximă de contact de 20mR. Conectorul oferă o distanță minimă de 0.6mm între contacte (femeie) și o tensiune de testare de 750Vrms. Este potrivit pentru aplicații la nivelul plăcilor de circuit imprimate (în grosime de minim 1.44mm). Cu o rată de transfer de date de 3.125Gbps, acest conector poate fi folosit în diverse domenii, precum comunicații, rețele, medical sau industrial. Caracteristicile sale includ contacte placate cu aur, 95 de contacte în 5 rânduri, un pas de 2mm, tip de terminare a contactului de tip „apăsaţi fit” și un design tip priză pentru marginea cardului/backplane. În concluzie, conectorul EPT - 244-23300-15 este o soluție fiabilă și de înaltă performanță pentru aplicațiile ce necesită o conectivitate de încredere și un transfer rapid al datelor.
Detalii produs
CL95844

Fișă produs

Gen
Priză
Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Tip de terminare a contactului
Apăsați Fit
Spațierea pasului
2 mm
Număr de contacte
95 Contacte
Material de contact
Bronz
Placarea de contact
Contacte placate cu aur
Nr. de rânduri
5 rânduri
Rând Pitch
2 mm
Tipul de conector pentru marginea cardului/backplane
Backplane

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare