Categorii

Vezi si alte recomandari

EPISHINE - LEH3_50X50_6_10 - Light Energy Harvesting Module, AEM10941, Lighting, Energy Harvesting

EPISHINE - LEH3_50X50_6_10 - Light Energy Harvesting Module, AEM10941, Lighting, Energy Harvesting
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
278,48 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL86727
Adaugă la favorite0
Descriere
Modulul de recoltare a energiei luminoase este ideal pentru alimentarea aplicațiilor wireless cu consum redus de energie în interior, cum ar fi dispozitivele IoT și diferitele senzori. Realizat din materiale organice cu costuri reduse, reduce impactul asupra mediului cu 99% și reduce costurile de întreținere prin înlocuirea bateriilor în dispozitivele wireless. Este destinat utilizării în interior și în condiții de lumină interioară. Designul flexibil, compact și ușor cu o grosime de 0,2 mm și o suprafață de 50x50 mm, cu 6 celule.
EPISHINE - LEH3_50X50_6_10 este un modul de recoltare a energiei luminoase ideal pentru alimentarea aplicațiilor wireless cu consum redus de energie în interior, cum ar fi dispozitivele IoT și diverse senzori. Realizat din materiale organice cu costuri reduse, acest modul reduce impactul asupra mediului cu până la 99% și reduce costurile de întreținere înlocuind bateriile din dispozitivul wireless. Destinat pentru utilizare în interior și sub condiții de lumină ambientală, acest modul are un design flexibil, compact și ușor, cu o grosime de 0,2 mm și o suprafață de 50x50mm, având 6 celule. Caracteristicile produsului includ o gamă de produse adaptate, un producător de siliciu e-mazăre, numărul miezului de siliciu AEM10941, subtipul de aplicație fiind recoltarea energiei. Setul conține modulul de recoltare a energiei luminoase LEH3_50X50_6_10, AEM10941. Acest kit de aplicație este ideal pentru iluminat și alte aplicații care necesită o sursă de energie eficientă și durabilă. În concluzie, EPISHINE - LEH3_50X50_6_10 este o soluție inovatoare și eco-friendly pentru alimentarea dispozitivelor wireless cu energie regenerabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Este o alegere excelentă pentru reducerea costurilor și impactului asupra mediului, oferind în același timp un flux continuu de energie pentru aplicațiile dumneavoastră.
Detalii produs
CL86727

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Producator de silicon
e-mazăre
Numărul miezului de siliciu
AEM10941
Subtip de aplicație
Recoltarea energiei
Conținutul setului
Modul de recoltare a energiei ușoare LEH3_50X50_6_10, AEM10941
Tip aplicație kit
Iluminat

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

4 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare