Categorii

Ecran Nokia 5110 84x48

Așa cum numele il sugerează, acest modul a fost inițial dezvoltat pentru a fi folosit pe celebrul telefon mobil Nokia 5110, deci este capabil să afișeze caractere alfanumerice, linii și alte forme sau chiar imagini.

Compatibil Arduino
Expediere în 24h
Zona Import: China
20,07 RON (inclusiv TVA) 23,61 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL313
Adaugă la favorite43
Descriere

Așa cum numele il sugerează, acest modul a fost inițial dezvoltat pentru a fi folosit pe celebrul telefon mobil Nokia 5110, deci este capabil să afișeze caractere alfanumerice, linii și alte forme sau chiar imagini. Toate acestea sunt posibile datorită ecranului monocrom cu o rezoluție de 84x48 pixeli.

Acest modul are integrat driver-ul PCD8544 ce asigura compatibilitatea cu majoritatea plăcilor de dezvoltare Arduino, Raspberry Pi etc.

Mod de utilizare:

Acest tip de modul este de obicei folosit împreună cu plăcile de dezvoltare Arduino, însă poate fi folosit cu orice tip de microcontroler ce suportă comunicarea prin interfață SPI. Modulul funcționează numai la o tensiune de 3.3V, deci implicit toți pinii vor tolera doar acea tensiune. Așadar, dacă folosiți o placă de dezvoltare ce se alimentează la o tensiune de 5V (așa cum sunt majoritatea), este recomandat sa utilizați un convertor nivel logic.

Dacă intenționați să folosiți modulul cu o placă de dezvoltare Arduino, puteți obține informații despre modul de utilizare și librăria necesară accesând următorul link: https://circuitdigest.com/microcontroller-projects/nokia5110-graphical-lcd-arduino-interfacing

Caracteristici tehnice:

  • Tensiune de alimentare: 2.7V - 3.3V
  • Consum curent: 6mA
  • Rezoluție: 84x48 pixeli (monocrom)
  • Interfață: SPI
  • Controller/Driver: Philips PCD8544
  • Culoare lumină backlight: albastru
  • Număr pini: 8 (Reset, CE, DC, DIN, CLK, Vcc, BL, Gnd)
Detalii produs
CL313

Fișă produs

Tensiune alimentare
2.7V - 3.3V
Greutate (Kg)
0.015
Rezolutie
84x48 pixeli
Interfata
SPI
Consum
6mA
Număr de pini
8
Controller/Driver
Philips PCD8544
Culoare lumină backlight
albastru
Taguri

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:
0,33 RON (inclusiv TVA)
Aceste leduri mici de 5mm, dar puternice, se pot folosi împreună cu un microcontroler pentru a genera semnale vizuale în urma executării unei secvențe de cod sau în urma unui eveniment (detectarea unui obstacol de...
12 produse din aceeași categorie:
Produse asemănătoare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu