Categorii

Vezi si alte recomandari

EATON MOELLER - ZVV-P3+ZAV-P3 - Switch Actuator, T5(B) and P3 Switches

EATON MOELLER - ZVV-P3+ZAV-P3 - Switch Actuator, T5(B) and P3 Switches
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
66,85 RON (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Anunță-mă când este disponibil
Cod produs:
CL94127
Adaugă la favorite0
Descriere
ZVV-P3+ZAV-P3 este un ax de extensie pentru izolator utilizat cu comutatoare T5 (B) și P3. Aplicații industriale.
Switches,Tipul de conector: 3mm. Acest produs este utilizat în principal în industriile care necesită izolare și comutare rapidă a echipamentelor. EATON MOELLER - ZVV-P3+ZAV-P3 - Switch Actuator, T5(B) and P3 Switches este o soluție eficientă pentru comutatoarele din seria T5 (B) și P3. Acest isolator Extension Shaft permite utilizatorilor să izoleze și să comute rapid dispozitivele în mediul industrial. Cu o gamă de produse adaptate necesităților specifice ale comutatoarelor T5 (B) și P3, acest produs este o alegere ideală pentru a asigura o funcționare eficientă și sigură a echipamentelor. Datorită tipului de conector de 3mm, acest adaptor Multicomp Pro RJ45 este ușor de instalat și de utilizat. Cu acest Switch Actuator, utilizatorii pot comuta rapid și eficient între diferite dispozitive, fără a pierde timp sau energie. Acest produs este un instrument indispensabil pentru a asigura un mediu industrial sigur și eficient. În concluzie, EATON MOELLER - ZVV-P3+ZAV-P3 - Switch Actuator, T5(B) and P3 Switches este o soluție de încredere pentru izolare și comutare în mediul industrial. Cu caracteristici precum adaptorul Multicomp Pro RJ45 și tipul de conector de 3mm, acest produs este ideal pentru utilizatorii care doresc să asigure o funcționare eficientă și sigură a echipamentelor lor.
Detalii produs
CL94127

Fișă produs

Gamă de produse
Adaptor Multicomp Pro RJ45
Pentru utilizare cu
Comutatoare T5(B) și P3

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare