Categorii

EATON MOELLER - NZM2-XTVDVR - Rotary Handle, Door Coupling, Red-Yellow, Size 2, NZM2 Series Molded Case Circuit Breakers

EATON MOELLER - NZM2-XTVDVR - Rotary Handle, Door Coupling, Red-Yellow, Size 2, NZM2 Series Molded Case Circuit Breakers
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
1.000,41 RON (inclusiv TVA)
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL56660
Adaugă la favorite0
Descriere
EATON MOELLER - NZM2-XTVDVR - Rotary Handle, Cuplaj pentru ușă, roșu-galben, Marimea 2, NZM2 Seria întrerupătoarelor automate cu carcasă din materiale plastice, este un produs de calitate superioară, dezvoltat de către compania de încredere Eaton Moeller. Acest Produs este proiectat pentru a oferi o soluție eficientă și sigură în sistemul de distribuție a energiei electrice. Cu o constructie robustă și durabilă, acest Mâner rotativ este echipat cu un cuplaj pentru ușă, pentru o fixare fermă a ușii, și este disponibil într-o combinație de culori atractivă, roșu-galben. Acest aspect vizual îi conferă un înalt grad de vizibilitate, facilitând astfel identificarea și operaționalitatea sa. Compatibil cu intrerupatoarele automate din gama NZM2, Rotary Handle-ul asigură o manevrare facilă și sigură. Cu ajutorul acestui produs, utilizatorul poate comuta rapid și comod între diferitele setări și moduri de funcționare, în scopul optimizării sistemului electric. De asemenea, produsul dispune de o funcție de blocare pentru a preveni accesul neautorizat și de a asigura siguranța maximă în utilizare. Fiind proiectat pentru specificațiile standardizate, acest mâner rotativ este simplu și rapid de montat, economisind astfel timp și efort. Concluzionând, EATON MOELLER - NZM2-XTVDVR - Rotary Handle, Cuplaj pentru ușă, roșu-galben, Marimea 2, NZM2 Seria întrerupătoarelor automate cu carcasă din materiale plastice este un produs de înaltă calitate, ce oferă performanțe excelente, siguranță și ușurință în utilizare, reprezentând o alegere ideală pentru sistemul de distribuție a energiei electrice.
Detalii produs
CL56660

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu