Categorii

EATON MOELLER - NZM1-XTVD - Circuit Breaker Accessory, Eaton NZM1(-4), PN1(-4), N(S)1(-4) Circuit Breakers

EATON MOELLER - NZM1-XTVD - Circuit Breaker Accessory, Eaton NZM1(-4), PN1(-4), N(S)1(-4) Circuit Breakers
Expediere în 7 zile
Zona Import: Europa
904,96 RON (inclusiv TVA) 995,23 RON Pret promotional valabil in perioada 01.01.2024 - 30.04.2024
Comandă de minim 110 RON și ai TRANSPORT GRATUIT la Easybox.
Cod produs:
CL55522
Adaugă la favorite0
Descriere
Cuplajul de maner rotativ al ușii pentru operarea întrerupătorului printr-o ușă închisă a panoului de control. Se poate bloca în poziția 0 a mânerului utilizând până la 3 lacăte cu interblocaj al ușii, protecție IP66 conform normelor UL/CSA de tip 4X, Tip 12.
EATON MOELLER - NZM1-XTVD - accesoriu pentru întrerupătoare automate, întrerupătoarele NZM1(-4), PN1(-4), N(S)1(-4) de la Eaton EATON MOELLER - NZM1-XTVD este un accesoriu pentru întrerupătoarele automate produse de Eaton, mai exact întrerupătoarele modelelor NZM1(-4), PN1(-4) și N(S)1(-4). Acest accesoriu constă într-un mâner rotativ pentru cuplarea ușii în scopul operării întrerupătorului printr-o ușă de panou de comandă închisă. Deosebit de util în cazul în care este necesară menținerea întrerupătorului în poziția 0, mânerul rotativ al acestui accesoriu poate fi blocat în această poziție utilizând până la 3 lacăte cu sistem de interblocare al ușii. Acest lucru asigură o protecție IP66 la infiltrarea apei și la pătrunderea prafului, în conformitate cu standardele UL/CSA de tip 4X și 12. Datorită caracteristicilor sale, acest accesoriu se dovedește a fi fiabil și durabil, asigurând siguranța în exploatare a întrerupătoarelor automate. Utilizarea sa este compatibilă cu întrerupătoarele modelelor menționate anterior, acestea putând fi utilizate în diferite aplicații industriale și comerciale. În concluzie, EATON MOELLER - NZM1-XTVD - accesoriu pentru întrerupătoare automate, întrerupătoarele NZM1(-4), PN1(-4), N(S)1(-4) de la Eaton, reprezintă o soluție practică și eficientă pentru operarea întrerupătoarelor prin intermediul ușilor de panouri de comandă închise. Garantând siguranța și protecția împotriva infiltrării apei și a prafului, acest accesoriu este un partener de încredere în domeniul industrial și comercial.
Detalii produs
CL55522

Fișă produs

Tip accesoriu
Mâner rotativ pentru cuplarea ușii, blocabil
Pentru utilizare cu
Întreruptoare Eaton NZM1(-4), PN1(-4), N(S)1(-4)

Există posibilitatea să mai apară greșeli în descrierile produselor, dar vă asigurăm că încercăm să ne îmbunătățim și să ne actualizăm în permanență informațiile.
Imaginile produselor au caracter informativ și în funcție de lotul primit de la furnizor, acestea pot prezenta diferențe minore. Este posibil ca specificațiile sau prețul produselor sa fie modificate fără preaviz sau pot apărea erori de operare. Dacă identificați o astfel de eroare, vă rugăm se ne semnalați pentru a rezolva imediat. Orice preț promoțional prezentat pe site este valabil în limita stocului disponibil.

12 produse din aceeași categorie:

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare